lørdag, juni 12, 2021

Therese Johaug blir grovt hetset på nettet: – Jeg blir sjokkert

Mest lest nå

Fortiden forfølger Therese Johaug selv om hun for lengst har sonet ferdig utestengelsesperioden på 18 måneder. Hver gang hun vinner suverent, mottar hun grov hets på nettet.

«Jeg vet at det er mange folk der ute som ikke liker meg og vil rakke ned på meg. Det er bare å innså at verden er slik. Det er nettroll og hets», sier Therese til Dagbladet.

Hver gang hun legger ut et bilde på Instagram, renner det inn stygge kommentarer.


«Det er veldig synd at det er sånn. Jeg skulle ønske folk kunne tenke seg om to ganger før de begynner å rakke ned på andre», sier Therese videre.

Stygge kommentarer og bilder

I tillegg til stygge kommentarer, renner det også inn bilder av leppesalver og sprøyter. Og folk anklager Therese for å jukse og dope seg. De som legger igjen de stygge kommentarene er både norske, svenske, finske, russiske og polske.

Therese forteller at hun prøver ikke å ta det inn over seg.

«Jeg har lagt litt lokk på den kista. Jeg leser ingenting av kommentarer. Det gir meg ingenting. Det står sikkert mye stygt. Egentlig burde kommentarfeltene bare fjernes», sier hun.

På spørsmål om hun er overrasket, svarer hun at hun blir sjokkert.

«Ja, det er veldig mange forskjellige meninger. Jeg blir sjokkert over det. Det er baksiden med å være synlig og gå fort på ski. Folk skal ha meninger om det meste», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Noen ganger smaker seieren ekstra godt 😁 #wcfalun

Et innlegg delt av Therese (@johaugtherese)

Skjermer seg selv

Therese sier videre at hun aksepterer at folk har ulike meninger om henne.

«Så støtter jeg meg heller på folk som er snille og gode mot meg og som bryr seg om meg og vet hvilken jente jeg er. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om alt det som kommer», sier hun.

LES OGSÅTherese Johaug reagerer på dopinganklagene: Det der er en syk uttalelse

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter