Hjem Kjendisnytt Therese Johaug deler bilde like før eventyrbryllupet starter

Therese Johaug deler bilde like før eventyrbryllupet starter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

På årets siste dag har Therese Johaug og Nils Jakob Hoff varslet at det blir stor feiring på Røros når paret gifter seg. I forkant av den store feiringen har Therese Johaug også delt et bilde med følgerne sine på Instagram.

Det var nyttårsaften for to år siden Therese Johaug slapp gladnyheten om at hun og den tidligere landslagsroeren Nils Jakob Hoff var forlovet. Det var paret selv som slapp nyheten i form av et innlegg på instagram.

– Det kom jo veldig uventet på meg at han skulle gjøre det. Jeg trodde ikke han skulle gjøre det før OL, siden han sikkert tenkte at jeg var i OL-bobla og den biten der. Men det var veldig hyggelig at han gikk ned på kne med ski på bena, fortalte hun ifølge Se og Hør i «Johaug Redaksjonen», en podkast av tidligere toppidrettsutøver Martine Ek-Hagen og hennes kollega Kathrine Meiner.

Therese Johaug og Nils Jakob Hoff har vært er par siden 2014, og høsten før forlovelsen gjestet Johaug podkasten «Ida med hjertet i hånden» hvor hun pratet om forholdet og fremtidsplanene. Her var hun helt klar på at det å bli mamma var en viktig drøm for henne.

På selveste 17. mai kom parets første barn til verden. Og på nyttårsaften lover Therese Johaug at det blir ordentlig bygdefest når hun og Nils Jokab Hoff gir hverandre sitt Ja i Røros, som ligger 25 km fra Dalsbygda der Johaug vokste opp.

Ifølge VG startet vielsen klokka 13:30 i erværdige Røros kirke, og brudgommen Nils Jakob Hoff ankom kirken på en spark. Mens Nils Jakob Hoff gifter seg i bunad, har Therese Johaug allerede fortalt at hun har valgt seg ut to kjoler for den store dagen.

I forkant av bryllupet har Therese Johaug også delt et bilde med følgerne sine gjennom historiefunksjonen på Instagram

Her ser vi bruden er i gang med stylingen. Johaug har også tagget Agnes Gulbrandsen, som er eier av den anerkjente frisørkjeden Gevir. Det er hun som er ansvarlig for Therese Johaugs hår og sminke.

Salongen har også lagt ut et bilde på Instagram av Therese Johaug, med tilhørende gratulasjoner.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com