in

Therese Johaug etter seieren: «Jeg må takke hele det norske folk»

988 dager – det er så lenge siden Therese Johaug har deltatt i verdenscupen. I dag gjorde hun endelig comeback, og feide all motstand av banen! 

De siste årene har vært tøff for Therese Johaug. Dopingdommen, kritikken og spørsmålene om hun noen gang ville komme tilbake på toppnivå har nok vært krevende. Men Johaug har trent knallhardt og målrettet hele perioden for å klare målet sitt om å slå tilbake.

Og nylig gikk hun endelig et skirenn igjen da hun stilte til start på Beitostølen, og vant.


Endelig verdenscup

I dag var det altså duket for comeback i verdenscupen. Og for et comeback det ble!

Therese Johaug feide all motstand av banen og vant i Ruka, 22.5 sekunder foran svenske Charlotte Kalla på andreplass.

 

View this post on Instagram

 

Den beste førjulsgaven🤶🎅

A post shared by Therese (@johaugtherese) on

Takker det norske folk 

I et intervju med NRK var hun klar på at det norske folk og støtten har betydd alt for henne.

– Jeg må takke hele det norske folk. De har støttet meg i hele denne situasjonen, og det er de som har gjort at jeg har hatt motivasjon til å trene og gjøre den jobben jeg skulle. De har trodd på meg og støttet meg hele veien, sier Johaug.

Også underveis i dagens renn kunne Johaug kjenne støtten fra tribunene.

– Det gleder meg veldig. Jeg hadde innstilt meg på at jeg kanskje ville få noen negative tilbakemeldinger fra publikum, men jeg har ikke opplevd én plakat eller én eneste tilskuer som har vært negativ eller buet til meg, og det varmer hjertet mitt, sier Johaug til NRK etter seieren.

 

View this post on Instagram

 

Ad. A picture is worth a thousand words❤️#comeback #livetoski #huaweimate20pro #HuaweiNorge #fischerski

A post shared by Therese (@johaugtherese) on

Det er så fortjent Therese Johaug! Vi unner deg dette comebacket av hele våre hjerter – trykk på deleknappen for å gratulere Johaug du også! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hun var en helt vanlig tenåring, helt til en sms ødela livet hennes

Se bildet av Lill-Babs og Michael Nyqvist som rører svenske til tårer