lørdag, desember 7, 2019
Kjendisnytt Therese Johaug avslører planene for det neste året: -...

Therese Johaug avslører planene for det neste året: – Jeg må si at jeg gleder meg

-

Therese Johaug går sesongen i møte uten å skulle delta på noen mesterskap. Det gleder hun seg til, og forteller at hun skal bruke året for alt det er verdt.

«Og jeg må si at jeg gleder meg over at det ikke er en mesterskapssesong, at det kan bli et slags friår, hvis man kan kalle det for det, for hodet sin del. Jeg var gjennom så mye i fjor, og det var et såpass trøkk, så jeg tror det er greit å bruke dette året for hva det er verdt», sier Therese Johaug til NTB. Det skriver ABC Nyheter.

I disse dager trener hun sammen med landslaget på Kvitfjell.

«Vi har hatt noen hardøkter her og på høydesamling i Frankrike. Jeg føler at jeg er i rute med tanke på sesongen, og at formen har vist seg å være stabilt god. Det er en god trygghet at man er på rett vei», sier Therese Johaug.

Skal ikke ligge på latsiden

For Therese har ikke tenkt å ligge på latsiden selv om hun ikke skal delta i noen mesterskap. Hun forteller at hun har holdt seg i god form gjennom hele sommeren og høsten, og at hun gleder seg til sesongen starter. Friåret skal hun bruke til å bli enda bedre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Besseggen 🇧🇻

Et innlegg delt av Therese (@johaugtherese)

«Jeg skal prøve å utvikle meg og ta noen små steg her og der. Selv om stegene bare blir mindre og mindre desto eldre man blir, er det fortsatt mulighet til å prøve å utvikle seg og bli bedre», sier hun.

Svensk stjerne utfordrer

Mange forventer en knalltøff duell med den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson (20). Men Therese Johaug tror ikke svensken klarer å holde seg på pallen hele sesongen.

«Jeg tror kanskje ikke at hun vil ha den stabile formkurven når hun nå skal bli målt helg etter helg etter helg, hele året gjennom», sier Therese.

LES OGSÅ: Therese Johaug etter seieren: «Jeg må takke hele det norske folk»

«Erfaringer fra meg selv og andre viser at det tar litt tid før man kanskje etablerer seg helt i toppen over en lengre periode. At hun skal være på pallen i hvert eneste verdenscuprenn hun stiller opp i tror jeg kan bli hardt», sier hun og legger til:

«Men hun kan klare det, for all del. Men det er forskjell å gå fra junior og inn i senior.»

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...