Hjem Helse Therese Johaug avslører: Deler treningstipsene sine med deg

Therese Johaug avslører: Deler treningstipsene sine med deg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Tar du pause fra treningen i ferien? Det er du ikke alene om. Mens noen bevisst lar løpeskoene bli igjen hjemme, pakker andre dem engasjert med seg i kofferten – uten å nødvendigvis ta dem i bruk.

– Noen synes det blir vanskelig å opprettholde treningen fordi de mangler utstyr, andre kvier seg fordi man ikke vil tilbringe den verdifulle tiden innelåst på et svett treningsrom. Derfor har vi satset stort på et variert utendørs treningstilbud på flere av våre hotellkonsept, i tillegg til rendyrkede treningsreiser gjennom Apollo Sports, sier Kommunikasjonssjef Beatriz Rivera i Apollo.

En av ambassadørene for Apollo Sports er ingen ringere enn Therese Johaug. I samarbeid med brandet Johaug arrangerer hun to treningsreiser i året, hvor førstkommende går allerede 24. september til den greske øya Limnos.

– Mitt aller beste tips til å holde formen i ferien er å tenke enkelt, ha det gøy – og husk at alt er bedre enn ingenting. Ta bena fatt når du utforsker reisemålet og benytt tilgangen til strand og basseng! Unn deg en god svømmetur, test ut SUP eller lån en kayak. Mange hoteller tilbyr også fasiliteter som tennis, padel og utendørs WOD bokser, som gjør at du kan legge inn både sosiale og intensive økter, sier Therese Johaug i en pressemelding fra samarbeidspartneren hennes, Apollo.

Selv ble Johaug mor for ni uker siden. Og det tok ikke lang tid etter fødselen før hun var klar for trening igjen.

«Seks uker har gått siden fødsel og jeg føler meg heldig som kan begynne å trene litt lett igjen! 😄Utålmodig som få, men lytter til kroppen og tar til meg alle gode råd på veien,» skrev hun på Instagram seks uker etter fødsel.

I tillegg råder hun deg til å ta treningsøktene tidlig på dagen. Ikke bare byr morgenen på behagelige temperaturer, men du unngår også å få hold. Sist, men ikke minst anbefaler Therese deg å gå for intervaller, da de både er raske og effektive.

– Selv foretrekker jeg en kort og intensiv økt rett etter jeg har stått opp, sier hun og trekker frem tre favoritter:

  • 10 x 45 sek med 15 sek pause x 2 serier, med 2 minutters pause mellom seriene.
  • 4 x 4 min med 2 min pause.
  • Pyramideintervall på 321321, med 1 min pause.
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com