tirsdag, november 24, 2020

Thomas Alsgaard: – Det jeg har fryktet mest hele livet

Mest lest nå

Dette bursdagsbildet går viralt. Kan du se hvorfor?

Da lille Elijah fylte fem år, ønsket han seg et helt spesielt tema for bursdagen sin. Mamma Rachel Perman, spurte sønnens oldeforeldre om de...

Perfeksjonisten Thomas Alsgaard har vunnet folkets hjerter ved å være en kløne på dansegulvet.

Hver lørdag kveld sitter over 650.000 nordmenn benket foran TV mens dansepartner Rikke Lund fører Thomas Alsgaard langt utenfor perfeksjonistens comfortsone. 

Foto: Instagram

– Dans er den tingen og arenaen jeg har fryktet mest i livet. Jeg er skikkelig dårlig. Det sitter beinhardt i hele meg, sier Thomas Alsgaard til Aftenposten


Les også: Thomas Alsgaards rørende ord om faren og savnet: – I tankene mine hver dag

Han er en perfeksjonist. Tidligere har han danset brudevals i eget bryllup og nøyd seg med det. Eller som Alsgaard selv beskriver det, «en variant av brudevalsen». 

Kort før opptakene skulle starte hadde en deltager trukket seg fra årets sesong av «Skal vi danse». Det var koronatid, mye var avlyst, og Alsgaard sier til Aftenposten at han savnet en skikkelig utfordring. Noe å bryne seg på.

– Så tenkte jeg at den danseskrekken jo har tatt fra meg mye i livet. Det ble litt fristende å teste det ut. Om jeg kunne snu det, sier han. 

Fredag den tredje uken, da de slet med paso doble, registrerte han plutselig at han ikke bare gruet seg til lørdagen. Han kjente på danseglede. 

– Det var noe helt nytt. Og jeg er utrolig takknemlig for Rikke som faktisk har gitt meg danseglede. Selv om det bare er hun og jeg som har opplevd det.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter