in ,

Thomas Alsgaard raser mot russisk skiløper: – Hold kjeft!

Thomas Alsgaard reagerer på uttalelsene til russisk skistjerne.

Tidligere denne uken ble det russiske laget kastet ut av verdenscupen. Det russiske skilandslaget som var i Norge, måtte reise hjem til Russland. Aleksandr Bolsjunov er ikke imponert over måten han og laget ble behandlet på i Norge.

– Traileren vår ble tilgriset med maling. Nordmennenes oppførsel er veldig uverdig. Jeg er sjokkert over dette, sier den russeren ifølge Championat.

Skistjernen legger til at han synes det er skuffende at de russiske utøverne ikke får konkurrere.

– Vi var klare for å konkurrere, men både de norske utøverne og forbundet var mot at vi skulle konkurrere. FIS (det internasjonale skiforbundet) hørte på dem. De var egentlig på vår side, men de mente det var utrygt for oss der, forklarer han.

Det omdiskuterte Instagraminnlegget

Men Bolsjunov er ikke bare oppgitt over utkastelsen av verdenscupen, han skaper også overskrifter med et innlegg han nylig publiserte på Instagram.

LES OGSÅ: Utlover dusør på Putin: 8,8 millioner kroner

Ifølge Dagbladet skriver han:

– Vi så alle hvordan situasjonen rundt Luhansk og Donetsk eskalerte de siste månedene, hvordan verdenssamfunnet lukket øynene for dette, hvor likegyldige sjefene for europeiske stater var til dette, hvor umenneskelig myndighetene i Ukraina var satt. Som et resultat grep Russland inn for å beskytte russerne.

Thomas Alsgaard er blant de mange som nå reagerer på innlegget.

– Hvis du ikke har mot til å snakke imot lederne dine, kan du i det minste holde kjeft for faen, skrev han på Instagram.

Alsgaard har også lagt ut en story hvor han skriver:

– Jeg er lei av å krangle med russiske skiløpere som mener hele verden er foret med «fake news», mens de selv bare får informasjon direkte fra Putin.

LES OGSÅ: Videoen av de gråtende russiske soldatene sprer seg: – Vi blir brukt som kanonføde

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politimannens tragiske historie: Hele familien mistet livet på flukt

ADHD gir større utslag på karakterene til jenter enn gutter