søndag, november 29, 2020

Thomas Alsgaard ute av skal vi danse

Mest lest nå

Plages du med halsbrann? Dette tipset kan hjelpe deg

Mange mennesker plages av ubehagelig halsbrann. Halsbrann skyldes syre som kommer opp i spiserøret fra magesekken. Sykdom kan være grunnen til halsbrannen, men den...

Ny nedslående beskjed fra Christine Koht: – Kjempesyk

I et nytt videoinnlegg på Facebook beskriver Christine Koht hvordan sykdom igjen herjer kroppen hennes. Søndag kveld publiserte den folkekjære komikeren, som det siste...

Karantene-ekspertene deler sine beste tips

Kjenner du at korona-isolasjonen begynner å bli litt tung? Nonnene er eksperter på å være hjemme, og tipser deg om hvordan du kan fylle...

I kveld ble det avgjort hvem som ender på pallen av årets «Skal vi danse». Det blir ikke Thomas Alsgaard.

Thomas Alsgaard og hans partner Rikke Lund vartet i kveld opp med en salsa til «Conga» av Gloria Estefan, samt en rumba. Selv om paret fikk mye skryt for dansene sine, endte Alsgaard i danseduell mot Marte Bratberg. En duell han gikk tapende ut av.

View this post on Instagram

Litt nervøs – men mest av alt bare glad 😀


A post shared by Thomas Alsgaard (@thomasalsgaard) on

Mye skryt på sosiale medier

Thomas Alsgaard har imponert det norske folk med sin deltakelse i «Skal vi danse» og det mangler ikke med superlativer på sosiale medier. Mange mener at Alsgaard hadde fortjent å gå videre til seminfinalen. Slik blir det altså ikke.

Trosset frykten

Og Alsgaard har virkelig trosset en frykt ved å delta i danseprogrammet.

– Dans er den tingen og arenaen jeg har fryktet mest i livet. Jeg er skikkelig dårlig. Det sitter beinhardt i hele meg, har han tidligere uttalt.

Nå hyller mange hans tøffhet og utvikling på dansegulvet og i skrivende stund renner det inn med oppmuntrende kommentarer på Instagram.

«Du er sååå flink og inspirerende! Har noe alla samme frykter og personlighet som deg så er en fryd å følge med på deg,» skriver en.

En annen påpeker at kvartfinalen var godt gjennomført.

«Sykt gøy å se på dere! Den siste dansen var skikkelig fin og rørende. Gratulerer med vel gjennomført kvartfinale!»

Er du imponert over hvordan Thomas Alsgaard, som var redd for å danse, har gjort det på gulvet? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter