mandag, januar 24, 2022

Thomas Alsgaards herlige gave fra kona på 50-årsdagen: «Den beste gaven!»

Mest lest nå

Den tidligere skiløperen Thomas Alsgaard vant folkets hjerter da han i 2020 deltok i «Skal vi danse». Nå har han fylt 50 år.

Da Thomas Alsgaard meldte seg på «Skal vi danse» var han livredd. Dans var nemlig noe han ikke behersket, og som han kvidde seg for å gjøre foran andre mennesker. Så kan man jo bare tenke seg følelsen av å skulle gjøre noe man selv ikke mener man er god til, mens 600.000 følger med på TV-skjermen.

– Dans er den tingen og arenaen jeg har fryktet mest i livet. Jeg er skikkelig dårlig. Det sitter beinhardt i hele meg, sa Alsgaard ved en anledning til Aftenposten.


Men til tross for de manglende dansekunnskapene i starten av programmet, Thomas Alsgaard imponerte oss alle og kom helt til kvartfinalen.

Alsgaard har også vært å se i en rekke andre realityprogrammer, det siste «71 grader nord – teams» som ble spilt inn i høst.

Familien betyr mest

Men det som utvilsomt er det viktigste for Alsgaard er familien. Under innspillingen av «71 grader nord» publiserte han et skjønt innlegg på Instagram hvor han skrev:

«Det er ikke fritt for at man savner gjengen hjemme litt…. Men skal ikke klage. 71 grader nord – teams er et privilegium.»

Og den 10. januar fylte Alsgaard 50 år. I den anledning publiserte han et bilde av seg selv og kona med følgende tekst:

«Beste gaven – en skitur med denne smekre, unge kjæresten ❤️»

Tusenvis av mennesker gratulerer nå Alsgaard med dagen på sosiale medier. Du må gjerne sende dine gratulasjoner i kommentarfeltet vårt på Facebook du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter