onsdag, oktober 21, 2020

Thomas Alsgaards rørende ord om faren og savnet: – I tankene mine hver dag

Mest lest nå

6 tegn kroppen kan gi deg før et hjerteinfarkt

Bak vanlige tilstander som svimmelhet og kvalme, kan det gjemme seg en farlig sykdom. Hjerteinfarkt kan komme plutselig, men ofte gir kroppen deg symptomer...

Under «Skal vi danse» forrige lørdag gikk ikke alt helt etter planen for Thomas Alsgaard. Idet skiløperen entret dansegulvet fikk han fullstendig jernteppe.

– Tok ett skritt frem, og så husker jeg ikke mer, sier skilegenden på Instagram.

Dansepartner Rikke Lund måtte snakke og dra Alsgaard gjennom wienervalsen.


– Jeg er så takknemlig, og ydmyk, ovenfor alle dere som stemte oss videre, og ga meg en ny sjanse, sier Alsgaard som også forteller at han har lært mer om dans på tre uker enn det han trodde var mulig.

Han innrømmer også at han har blitt glad i å danse.

– Hvem hadde trodd det? Det er jo så gøy, sier han.

Da det ble klart at han fikk være med videre etter wienervalsen fortalte han at ambisjonen hans neste gang var å entre parketten uten andre tanker i hodet enn gleden over å danse. Og da Thomas Alsgaard og Rikke Lund bød på en forrykende passo doble iført Jack Sparrow sjørøverkostyme denne lørdagen, satt det for begge to. Da paret var ferdig fikk de stående applaus fra publikum.

– Så stolt av deg Thomasgutten. Du gir deg ikke og kjemper videre selv om det er vanskelig! Rikke Lund er en flott læremester, sier Alsgaards stolte kone Rønnaug Schei Alsgaard på Instagram.

Savnet etter pappa

Familien til Thomas Alsgaard følger hvert dansetrinn og heier, enten fra salen hvor de var tilskuere under første runde av programmet, eller fra sofaen. Men en som Thomas gjerne skulle hatt ved sin side er pappa Per. Han døde i 1996, 51 år gammel.

Han er fortsatt i tankene mine hver dag, selv om det har gått 24 år. Jeg savner ham hele tida, og han var en av mine viktigste rådgivere. Det er han fortsatt, selv om han er borte, sier Alsgaard til Dagbladet.

Videre forteller han at han faren selv var en hengiven danser, og han lurer på hva faren hadde tenkt om hans egen dans.

– Jeg rådfører meg fortsatt med ham, ved at jeg tenker på hvordan han ville ha håndtert eller taklet ting. Det hadde vært spennende å vite hva han ville tenkt om denne deltakelsen, sier han til avisen.

Slik som Alsgaard har danset så langt er vi sikker på at faren hadde blitt imponert. Trykk gjerne på deleknappen om du også har latt deg imponere av Thomas Alsgaard så langt i Skal vi danse!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

«Kokkejævel» mistet to barn – nå er han endelig blitt far igjen

As­bjørn Sandøy (42) har det siste året blitt kjent for bloggen hvor han kaller seg "Kokkejævel". Her deler kokken om livets...

11 år gamle Petter skrev bok om hvordan forstå kvinner – konklusjonen gikk viralt

Det er vel få ting som er så morsomt som barn som skal forklare hvordan ting henger sammen. Barna går gjennom forskjellige...

Siste nyheter