søndag, mai 16, 2021

Thomas «Finger`n» Gullestad (40) hadde korona: – Det var beinhardt

Mest lest nå

Skuespiller og musiker Thomas «Finger`n» Gullestad (40) ber folk om å ta smittevernreglene på alvor.

Jenny Skavlan (34) og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (40) har begge hatt corona. Skavlan forklarte at hun mest sannsynlig ble smittet i en butikk eller på et liknende sted. Etter ei uke med vondt i kroppen og hodet gikk det over, og nå er hun og ektemannen friske og raske igjen.


Mens kona til «Finger’n» tidligere har uttalt at alt luktet ketchup i tre dager, forteller skuespilleren nå at han opplevde sykdommen som «beinhard»

– Sånn som dette er det å ha covid. 100 i feber og eksploderende hode. Konspiratorikerne må ta seg en bolle, for det her var ganske jævlig. Og jeg var nok en av de heldige symptommessig. Følg smittevernsreglene a folkens! Vi må bare holde ut litt til, skriver han i et innlegg på Instagram.

Han presiserer at det er 5-6 uker siden han hadde korona, og nå er frisk og fin igjen.

– Det var tre dager med å ligge rett ut uten å kunne gjøre noe som helst, helst ikke høre, se, jeg var helt nede for telling. Jeg opplevde også en kraftig og utrolig hodepine som jeg ikke har vært borti før, forteller Gullestad ifølge TV 2 til God kveld Norge.

Han oppfordrer også folk til å ikke slakke på restriksjonene.

– Det kan være lett å glemme seg nå som det blir sol og varmt ute. Jeg var åpenbart en av de heldige og jeg er i god fysisk form, noe som tyder på at det kan ramme ganske hardt, forteller han og legger til at han håper flest mulig velger å ta vaksinen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter