Hjem Kjendisnytt Thomas Markle planlegger ny dokumentar med hittil ukjente klipp og fotografier av datteren, Meghan

Thomas Markle planlegger ny dokumentar med hittil ukjente klipp og fotografier av datteren, Meghan

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Forholdet mellom hertuginne Meghan (39) og hennes far, Thomas Markle (76), har lenge vært anstrengt. Det spørs om farens planer vil hjelpe det på rett kjøl.

Meghan Markles far, Thomas Markle, planlegger ifølge den britiske avisen Daily Mail å lage en dokumentarfilm om livet sitt.

Filmen vil ifølge Markle inneholde hittil ukjente hjemmevideoer og fotografier av datteren, hertuginne Meghan av Sussex.

Thomas Markle, hertuginne Meghan av Sussex og prins Harry Faksimile: YouTube / Lorraine

Thomas Markle har lang fartstid i filmbransjen i Hollywood, og er pensjonert lyssetter. Til avisen The Sun on Sunday forteller han, ifølge Daily Mail, at «det begynner med livet mitt, familien min, kjærligheten til teater og TV og hvordan jeg kom dit».

– Deretter er det livet mitt med Meghan, henens oppvekst og skoletiden hennes frem til college og karrierestart, sier han.

Thomas Markle har ikke sett datteren siden før bryllupet med prins Harry i 2018. Han har aldri møtt barnebarnet Archie, og han fikk vite at han skulle bli bestefar da nyheten kom på radioen.

https://www.instagram.com/p/B3X0RLEAAte/

– Vi hadde et godt liv sammen, helt til hun giftet seg for første gang og flyttet til Canada. Da begynner en ny historie. Den er noe slikt som «hva skjedde med jenta mi», sier han.

I dag er Meghans far bosatt i Mexico. Han sier han håper filmen er ferdig innen utgangen av året.

https://www.instagram.com/p/BmhFL0nAoxx/

Meghan bodde sammen med faren fra hun var 11 til hun var 18, og faren hevder han har betalt skolepengene for henne hele tiden, også gjennom college. Han sier videre at forholdet mellom de to surnet da han ikke kunne komme i bryllupet i 2018 etter et plutselig hjerteinfarkt.

Thomas Markle mener prins Harry og hertuginne Meghan har uttalt seg for negativt om han til at forholdet til datteren noen gang kan bli bra igjen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com