Hjem Kjendisnytt Thomas Markle: – Ville vært der for dem

Thomas Markle: – Ville vært der for dem

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kort tid før datteren Meghan Markle skulle gifte seg med prins Harry droppet faren Thomas Markle bryllupet.

Da Thomas Markle plutselig ombestemte seg og likevel ikke dukket opp i bryllupet, snudde Prins Charles seg rundt og tok på seg oppdraget med å lede svigerdatteren opp kirkegulvet.

Etter denne episoden har det vært skrevet mye om forholdet mellom hertuginne Meghan og faren, Thomas Markle.

I et intervju med ITVs «Good Morning Britain» dagen etter at Oprah Winfreys skandaleintervju med prins Harry og hertuginne Meghan ble sendt i Storbritannia, forteller Thomas Markle ifølge Se & Hør at han ikke har hatt kontakt med datteren på fire år.

I intervjuet uttalte Meghan at hun hadde tider der hun «ikke lenger ønsket å leve». Prins Harry trakk på sin side flere paralleller til hvordan pressen behandlet hans avdøde mor, Diana.

Ville vært der for dem

Prins Harry var klar på at frykten for at historien skulle gjenta seg var årsaken til at de valgte å trekke seg fra rollene i det britiske kongehuset.

– Hadde jeg visst at hun hadde psykiske problemer ville jeg vært der for dem, sier Thomas Markle i Good Morning Britain, og påpeker at han vil snakke med pressen frem til Meghan og Harry snakker med ham.

I skandaleintervjuet med Oprah Winfrey som uttalte Meghan at hun har mistet mye etter at hun ble kongelig:

– Jeg mistet faren min og jeg mistet en baby, sa hun og refererte til spontanaborten sommeren 2020.

Far og datter. Foto: privat

Nå sier Thomas Markle at hun aldri har mistet ham, og at han er der for henne om hun ønsker det. Samtidig velger faren å legge seg flat.

– Jeg har aldri stoppet å elske henne. Jeg vil aldri være enig i alt barna mine gjør, men jeg elsker dem. Og jeg elsker så absolutt Meghan, sier han videre.

Nylig fortalte Thomas Markle at han planlegger å lage en dokumentarfilm om livet sitt.

Filmen vil ifølge Markle inneholde hittil ukjente hjemmevideoer og fotografier av datteren, hertuginne Meghan av Sussex.

Foto: privat

Thomas Markle sa den gang at prins Harry og hertuginne Meghan har uttalt seg for negativt om han til at forholdet til datteren noen gang kan bli bra igjen.

LES OGSÅ:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com