torsdag, juni 4, 2020

Thomas skulle spise middag med svigers. DET tok en uheldig vending!

Mest lest nå

Svenske Ingmars oppfinnelse for å kløyve ved er helt genial!

Ingmar Andersson er en svensk mann som plutselig ble verdenskjent over natten. Grunnen var en Youtubefilm som viser en oppfinnelse den svenske mannen har...

Thomas hadde fått seg kjæreste. Endelig. Nå var lykken snudd. Thomas hadde fylt 33 år. For første gang i sitt liv hadde han fått en ekte kjæreste. Thomas hadde alltid vært uheldig. Uheldig med kjærligheten, fikk aldri fast jobb og bodde fremdeles hjemme hos mor og far. I hvert fall mener Thomas selv at dette skyldes uflaks. Det skjer liksom alltid noe som stikker kjepper i hjulene for han. Men ikke denne gang. Han hadde truffet verdens søteste, snilleste jente. Hun hadde det skjønne navnet Siri. Og han var bedt på middag hjem til svigerforeldrene. For første gang skulle han treffe dem. Lørdag var dagen.

Thomas hadde funnet frem sine peneste klær, fått hårvoks i luggen og var riktig så fornøyd med hvordan han så ut denne dagen. Det eneste problemet var at Thomas var skikkelig dårlig i magen. Det får ikke hjelpe tenkte Thomas. Besøket måtte gjennomføres. Kan ikke avlyse. Koste hva det koste vil.


Siri hadde på forhånd fortalt at foreldrene hadde en hund som heter Rex. Hun visste nemlig at Thomas var litt skeptisk til hunder. «Det går bra», hadde Thomas sagt.

Thomas ankom huset og ble vell tatt i mot av sin nye svigerfamilie. Rex hoppet opp og rundtsleikte han i ansiktet. «Pokker bikkje», tenkte Thomas men latet som at det ikke brydde han. Alle satt seg ved bordet for å spise, og Rex la seg under stolen til sin nye bestevenn – Thomas.

Magen var fremdeles ikke god og Thomas følte at han kom til å eksplodere av luft snart. «Jeg må lure ut litt luft for at dette skal gå bra», tenkte han. Thomas slapp ut en liten due, hvorpå svigermor roper:

[sc:Adsense ]

REX!

«Herlig, hun tror det er bikkjen». Tenker Thomas for seg selv. «Jeg lurer ut en liten due til». 

Svigermor roper igjen:

REX!

«Dette går jo helt fantastisk. En stor due nå så er jeg helt fin i magen» Thomas slipper ut den største duen så langt.

Svigermor roper:

REX! PASS DEG FØR HAN DRITER PÅ DEG!!

[sc:Facebook ]

129,786FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter