Hjem Kjendisnytt Espen Thoresen klandrer én person etter Farmenexiten: – Jeg skulle tas

Espen Thoresen klandrer én person etter Farmenexiten: – Jeg skulle tas

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter den andre tvekampen i «Farmen Kjendis» ble det Espen Thoresen (62) som måtte pakke sekken og dra hjem.  

Søndag var radioprofil Espen Thoresen i sin andre tvekamp av to mulige på «Farmen Kjendis». Etter uke en slo han ut tidligere fotballspiller John Arne Riise (40), men i fighten mot komiker Terje Sporsem måtte Thoresen se seg slått.

Thoresen tapte tvekampen mot Sporsem.

Sporsem valgte å møte Thoresen i øksekast. Før han ankom Lundereid gård hadde han nemlig drevet med dette.

RELATERT: Thoresen om Matberg: Styrte Farmen som om han var styrmann på KNM «Helge Ingstad»

– Hvis jeg først skal ryke ut på noen som helst måte, kunne jeg ikke røket ut på bedre vis, synes jeg, sier Thoresen til TV 2.

Han syntes også at tvekampen gikk bedre enn hva han hadde forventet.

– Jeg vil ikke si at noe gikk galt under tvekampen. Det gikk mye bedre enn forventet. Terje har jo kastet øks på hobbybasis i mange år. Jeg begynte min økse-karriere i går kveld, og jeg har kanskje 20 kast til sammen. Også klarer jeg nesten å slå ham ut med 6-5, så at noe har gått galt, det er jeg ikke med på i det hele tatt, sier han videre til TV2.

RELATERT: Anspent i «Farmen kjendis» – Thoresen valgt til førstekjempe

Avtalt spill

Thoresen mente det var avtalt spill at han skulle tas.

– Vi merket at det var to av deltakerne som hadde konspirert. De hadde gjort en avtale på at jeg skulle tas, på grunn av en spøk som ble begått for 15 år siden, sier Thoresen, og viser til den 15 år gamle konflikten med John Arne Riise som blusset opp inne på gården.

RELATERT: John Arne Riise røk ut av Farmen – kommer med oppsiktsvekkende anklager

Han sier videre til tv-kanalen at han ikke hadde noe i mot John Arne Riise, men Riise hadde noe i mot ham. Thoresen er overbevist om at Riise og Matberg hadde avtale om at Matberg ble storbonde mot å stemme ham ut.

Påstanden har tidligere blitt avkreftet av Matberg.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com