torsdag, januar 20, 2022

Tiåringen merket noe rart ved skolebussjåføren. Reddet mulig livet til 30 elever

Mest lest nå

Da femteklassingen Troy Luna fra California gikk på skolebussen en morgen, kjente han en merkelig lukt fra bussjåføren. Han valgte å ringe nødnummeret, og reddet trolig med det livet til alle de 30 elevene på bussen.

Da bussdørene åpnet, kjente Troy med en gang at det luktet rart i bussen. Og lukten kom fra bussjåføren. Troy tenkte ikke noe mer over det, og gikk på bussen. Men så la han merke til at bussjåføren oppførte seg merkelig. Det skriver nettsiden RonProject.

Hun snakket rart, og hun svingte frem og tilbake over veien. Ved ett tilfelle bremset hun så hardt, at flere elever stupte over setene.


Elevene syntes det var moro

De fleste av Troys medelever, syntes det var moro. Men Troy skjønte at noe var alvorlig galt, og at de alle var i stor fare. Troy bestemte seg for å ringe nødnummeret. Noen av de eldste elevene prøvde å snakke Troy fra å ringe. De mente det ikke var noen vits i. Men Troy stod på sitt.

Troy fortalte til operatøren at bussjåføren kjørte livsfarlig, og at hun snakket rart. Innen kort tid kjørte en politibil opp på siden av bussen, og stoppet den. Det viste seg at sjåføren var påvirket av rusmidler, og politiet fant også narkotika på henne.

Bussjåføren ble senere arrestert, og hun ble umiddelbart fratatt stillingen sin.

De yngste gikk i barnehagen

Det var 30 elever på bussen den morgenen. De yngste var i barnehagealder. Takket være Troy er de alle trygge nå, og kom ut av den skremmende episoden uten varige men.

I ettertid har skolen rost Troy for å være så våken og ansvarsfull at han ringte nødnummeret. Troy fikk også skryt for at han tok vare på de andre elevene, og kanskje til og med reddet livet deres. Hadde ikke bussjåføren blitt tatt denne dagen, kunne hun ha fortsatt å kjøre skolebussen i påvirket tilstand, helt til det en dag mest sannsynlig ville ha gått veldig galt.

Her kan du se nyhetsinnslaget om episoden: 

LES OGSÅGutten satt mynt fast i halsen på skolebussen. Busskamera fanger opp bussjåførens livreddende innsats

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
245FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter