Hjem Kjendisnytt Husker du «sjefen over alle sjefer»? Dette gjør Asgeir Borgermone i dag

Husker du «sjefen over alle sjefer»? Dette gjør Asgeir Borgermone i dag

På slutten av 1990-tallet og langt utpå 2000-tallet var Asgeir Borgermone «sjefen over alle sjefer». Det har lenge vært stille fra han – men i et intervju kan han røpe at han er blitt haldenser.

– Jeg er blitt turistsjef – skal selge Halden til Norge og verden. Vis meg en finere by, sier han til Dagbladet.

Asgeir var barne-tv-helt på 1990-tallet. Sjefen over alle sjefer, med det umiskjennelige røde håret. Å bli kjendis over natta, ble mer enn han håndterte.

– Jeg var i slutten av 20-åra og ble kjendis. Det var ikke noe jeg ønsket, hadde heller ikke tenkt tanken. Kjendistilværelsen er oppskrytt, og ingen forberedte eller veiledet meg. Jeg ble gjenkjent over alt og hele tida. Jeg snek meg ut fra leiligheten på Torshov fem på ti om kvelden, fem minutter før nærbutikken stengte, og handlet. Jeg orket ikke å treffe noen, sier den populære barne-tv-personligheten til avisa.

Asgeir Borgemoen var populær på barne-TV på starten av 2000-tallet. Foto: NRK

Folk var hyggelige, men han fikk aldri være i fred. Han måtte stoppe og snakke med barn og foreldrene deres støtt.

–  Jeg var Asgeir hele tiden, og jeg var ikke sjefen over mitt liv. Jeg ble spist, slukt. Å leve uten en intimgrense gjorde meg fortvilet. Jeg sov elendig, ble dårlig og folkesky. Tida som Asgeir var det mest ensomste jeg har opplevd, sier han.

Jeg gleder meg voldsomt til årets sommerjobb 🤩 Stå på selveste Allsangscenen hver uke og ta i mot tusenvis av feststemte…

Posted by Asgeir Borgemoen on Wednesday, May 25, 2022

Faren sa at han måtte snu opplevelsen til noe positivt, men Asgeir merket at kjendislivet ikke var noe for han.

I 2017 traff han haldenseren Heidi som i dag er kona hans. De har en datter på 2 ½ år, og Asgeir har også fått bonusbarna Alma (8) og Birk (16) inn i livet.

Sammen driver de selskapet Sirius Event, som er et datterselskap av eventbyrået Eventyrlie. Eventyrlie eier også «Allsang på grensen AS», hvor Heidi jobber som prosjektleder.

– Heidi er det beste om har hendt meg. Vi er både arbeidskolleger og kjærester, og det fungerer. Det bobler oppi hodet mitt, men hun tar tak i ideene, luker ut og lander det. Jeg er kreativ, men må styres. Det gjør Heidi, forteller Asgeir som altså har gitt sjefsrollen videre til kona.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com