Hjem Kjendisnytt AnneMa viser frem meldinger hun mottar etter deltagelse i 71 grader nord: – Her går vel grensen?

AnneMa viser frem meldinger hun mottar etter deltagelse i 71 grader nord: – Her går vel grensen?

Da Anne Marit Yuvali (63) entret rampelyset, ble hun for det norske folk kjent som «AnneMa». Den siste uken har hun trolig blitt kjent for enda flere på grunn av sitt usedvanlig korte opphold i «71 grader nord – kjendis».

AnneMa ble for alvor kjent da hun deltok i realityprogrammet «Grenseløst forelsket» med sin tyrkiske ektemann Dündar (29). 63-åringen har tidligere vært åpen om at de har måttet tåle en del kritikk, og at de ble utsatt for mange fordommer. Men, som hun ifølge Dagbladet selv sier: «AnneMa gjør som AnneMa vil».

Da hun stilte til start i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», skulle ti kjendiser krige seg gjennom beinharde etapper og tøffe utfordringer, før det til slutt skal kåres en vinner. AnneMar har selv sagt at «AnneMa gjør som AnneMa vil». I de ukomfortable omgivelsene skulle det imidlertid vise seg at AnneMa ikke ville så veldig. Dagbladet kunne melde at hun fikk parfymesjokk helt fra startstreken.

Ikke lenge etter at deltagerne er satt i gang etterlyste hun nemlig legehjelp.

–  Jeg må ha lege. Jeg har så jævlig til hodeverk at du vil ikke tro det. Dette går ikke, jeg sinker jo dere også, sier hun ifølge avisa til laget sitt.

Dette hele skjedde etter at de hadde kommet omtrent 75 meter på vei. Yuvali sa hun var allergisk mot parfyme, og at parfymesprutene fra Caroline Nitter (25) utløste det hun forklarer var en migrene.

– Det var ikke mange meterne jeg kom, men det sier seg selv at når man får så vondt i hodet så vet man at da må man ha medisin. Jeg ble kvalm og spydde, og jeg trengte ikke gå en kilometer til for å finne ut at jeg fortsatt hadde hodeverk.

Det ble dermed en kort tur for Annema, i årets sesong av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Allerede på første etappe, etter 75 meter, måtte 63-åringen bryte.

– Det var jo kjempemoro å være med. Jeg skulle gjerne vært der lenger, sa Yuvali til Nettavisen om exiten.

Hun har nå satt ny rekord i kort deltagelse i utfordringen.

Annema fnyser når TV 2 spør om hun er bitter på Caroline Nitter i dag.

– Nei, langt der ifra! Hun ville bare pynte seg og lukte godt, og det må hun da få lov til. No hard feeling. Hun var søt før, og søt etterpå, sier Annema.

Caroline Nitter forteller til tv-kanalen at hun ikke er helt enig i kritikken.

– Jeg kunne ikke ha brydd meg mindre. Det der er bare klaging fra Annema. Hun taklet ikke at jeg ville lukte kokos, men da dunket jeg ut en konkurrent. Jeg kunne ønske at Annema ikke hadde trukket seg fra konkurransen. Hun er jo så intens og morsom. Hun er jo en karakter, sier Caroline Nitter om hendelsen til TV 2.

TV-kanalen kunne i etterkant melde at 63-åringen la ut store deler av utstyret hun fikk fra deltakelsen på Finn.no. Blant annet tursko, sovepose, liggeunderlag og superundertøy. Annonsen har senere blitt slettet.

– Jeg kan si det veldig kort og konsist. Jeg kan ikke ha så flotte ting liggende uten å bruke det. Da tenker jeg at andre skal få anledning til å bruke det. Jeg skal beholde en av hver av alle tingene, og jeg tenker å beholde alle jakkene. Men jeg trenger ikke sovepose for 17 minusgrader, sier hun til TV 2.

Baksiden av sosiale medier

Men AnneMa har også fått kjenne «baksiden av sosiale medier» etter deltakelsen i programmet. Ikke alle tror på henne når hun sier at hun har migrene, og at det var derfor hun trakk seg. Nylig publiserte hun en av meldingene hun har mottatt på Instagram.

Selv spør AnneMa om ikke grensen går med slike meldinger. I kommentarfeltet mottar hun imidlertid stor støtte.

«Skamfullt!!! DU hadde ingenting der å gjøre. Migrene liksom. Har migrene sjøl, og ved anfall er vel sjokolade det som frister aller minst. SKUESPILL fra ende til annen. Men: du får vel både lønn for «frammøte», turutstyr nok (som kostet en formue), og ikke minst oppmerksomhet da, så da er vel du godt fornøyd».

Foto: Skjermdump Instagram

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com