Hjem Fremhevet Tidligere «Farmen»-vinner død

Tidligere «Farmen»-vinner død

Del
X

Ti år etter at Tommy Rodahl vant det populære realityprogrammet “Farmen”, tok han sitt eget liv. 

Det er Dagbladet som melder om nyheten, der Rodahls datter Melodie overfor avisen bekrefter den triste nyheten om at faren hennes valgte å ta sitt eget liv forrige uke.

Det skal være psykisk sykdom som utløste den tragiske beslutningen. 

– Han var en veldig snill mann. Problemet var at han var syk, og så syk at han ikke forsto selv at han var syk. Men i bunn og grunn var han bare en snill og god mann som gjorde så godt han kunne for alle, sier hun til Dagbladet.

Etter «Farmen»-seieren valgte Rodahl, som var åpen om at han slet økonomisk, å selge premiebilen for å finansiere hytta som han også vant. Dagbladet skriver at han i etterkant fikk hytta omregulert til fast bolig på Frøya i Sør-Trøndelag.

– Han var godt likt av mange, og en som visste hva hardt arbeid er. Mine tanker går til familien og nære, sier Grøtta Grav til Dagbladet.

Da han ble med i reality-programmet Farmen i 2011 var han allerede kjent i lokalmiljøet som næringsdrivende, oppsynsmann og vertskap på øya Sauøy i Froan på Frøya.

Ifølge Wikipedia bosatte Lier-mannen og familien hans seg på øya i 1988. På 1990-tallet drev han og familien et fiskerimottak og en landhandel, men måtte stenge etter en del år på grunn av sviktende kundegrunnlag.

I 2002 var han og familien med i en episode av NRK.serien “Der ingen skulle tru at nokon kunne bu”.

Rodahl har også skrevet barneboka «Fjøs i farta» som kom ut i 2018. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com