torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Tidligere skiskytter Halvard Hanevold er død - ble bare...

Tidligere skiskytter Halvard Hanevold er død – ble bare 49 år gammel

-

Den tidligere skiskytteren døde i sitt hjem i Asker tirsdag morgen.

Budstikka omtalte først det trist dødsfallet, og i kveld hylles Halvard Hanevold på sosiale medier.

Halvard Hanevold er en av de mest meritterte norske skiskytterne med sine 22 medaljer i VM og OL. Han la skiene på hylla i 2010.

Dødsfallet ryster i dag Norge.

– Det var et helt fryktelig sjokk for meg. Det er jo ikke mange dager siden jeg så han på TV, at han kommenterte og ble intervjuet, og så frisk og rask ut der. Det er så ufattelig tragisk for hans små unger og hele familien, sier kollega Ola Lunde til NRK.

I 2011 ble Hanevold utpekt som æresmedlem av Asker Skiklubb og har i årene etter vært å se på TV som ekspertkommentator for NRK.

Populær internasjonalt 

Hanevold etterlater seg kone og to barn og svært mange mennesker sender ikveld sine kondolanser til familien på sosiale medier. Også utenlands har Hanevold en stor stjerne, og spesielt i Russland er det mange som deler sin sorg over nyheten på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Дмитрий Губерниев (@guberniev_dmitry) on

Emil Hegle Svendsen delte et innlegg på Instagram tirsdag kveld. Der uttrykker han sin sorg over tapet av sin tidligere lagkamerat.

«Du var en fantastisk lagkamerat og et stort forbilde Halvard! Det er ufattelig trist at du er borte. Hvil i fred min venn!», skriver Svendsen.

Våre varmeste tanker og kondolanser sendes til venner og familie. 

Hvil i fred Halvard Hanevold.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...