Hjem NyheterTruecrime Tiger King-stjerne slår tilbake mot rykter om at hun matet eksmannen til tigrene – hevder han er sett i levende i live i Costa Rica

Tiger King-stjerne slår tilbake mot rykter om at hun matet eksmannen til tigrene – hevder han er sett i levende i live i Costa Rica

Carole Baskin var en av profilene i Netflix-serien «Tiger King». I 1991 giftet hun seg med Don Lewis, som forsvant sporløst i august 1997. I 2002 ble han erklært død. Carole Baskin hevder hardnakket at han er observert på Costa Rica, lys levende.

«Tiger King»-stjernen gikk ut med den sjokkerende påstanden om at hennes savnede eksmann, Don Lewis, er funnet i live i Costa Rica. Uttalelsene kom ifølge New York Post under et intervju i november 2021, men først nå, mer enn et år senere, går påstanden viralt.

I talkshowet «This Morning» hos tv-kanalen ITV påsto Baskin at eksen hennes, som ble erklært død i 2002 etter å ha forsvunnet noen år før, faktisk var i live og hadde det bra.

Baskin sier selv at hun ikke var klar over den påståtte avsløringen før oppfølgerserien «Tiger King 2» ble sendt i november 2021.

– Jeg var ikke klar over det før Tiger King 2 ble sendt, sier hun via en e-post til avisa.

I serien ble det vist frem et brev som hevdet han var observert i det latin-amerikanske landet. En dyrerettighetsaktivist påsto at Department of Homeland Security har vært i kontakt med hennes tidligere ektefelle. Dette skal ha vært i 2002.

Anklages for å ha hatt noe med forsvinningen å gjøre

Baskins uttalelser om at ektemannen er sett i levende livet kommer etter at en Tik Tok-musikkvideo tok helt av: Videoen hevdet at Baskin var ansvarlig for ektemannens død.

Ryktene har svirret om at hun skal ha malt opp kroppen hans i en kjøttkvern og matet den til tigrene på dyrerednings-ranchen hun driver i Florida. Baskin har hele tiden hardnakket benektet at hun har noen som helst delaktighet i millionær-ektefellens mystiske forsvinning.

Baskin har ifølge Wikipedia tidligere uttalt at Lewis var besatt av sex og ofte fløy til eiendommene sine i Costa Rica for å ha affærer. Han skal ha timet reisene til når hun hadde menstruasjon.

I juli 1997 ba Lewis om at Baskin skulle ilegges besøksforbud, og sa at hun hadde truet med å drepe ham. Besøksforbudet ble ikke innvilget.

Lewis og Baskin bodde imidlertid sammen etter dette. Lewis skal ved flere anledninger ha fortalt henne at han ønsket skilsmisse, men hun trodde aldri han var seriøs med det. Hun har hevdet at han ble diagnostisert med bipolar lidelse måneder før han forsvant.

Etter forsvinningen oppsto det en tvist mellom Baskin og Lewis’ barn om eiendommen hans. Det endte med at Baskin fikk en betydelig andel.

Døtrene avviser påstandene

De nye uttalelsene hennes om at Lewis skal ha blitt sett i live har ikke blitt godt mottatt av Lewis’ tre døtre. Døtrenes talsperson, Jack Smith, har gått ut og sagt at påstanden hennes lukter av desperasjon – og er et åpenbart forsøk på å avlede spekulasjoner om at hun kan vite viktige detaljer om Dons forsvinning.

– Jeg tror hun bare prøver å gjøre alt hun kan for å renvaske seg selv, sier Smith til New York Post.

De tre barna, Donna Pettis, Lynda Sanchez og Gale Rathbone, avviser Tiger King-stjernes påstander om at faren er funnet i live i Costa Rica. Og det er ifølge New York Post en kjent sak at de lenge hatt avsky for Baskin. De har imidlertid sluttet å hevde at hun var involvert i farens forsvinning.

– Det er rett og slett bare ikke sant, sier døtrene.

De anklager samtidig Baskin for å ha manipulert brevet som ble vist i Netflix-serien, og tror hun har gjort dette for å skape «en annen fortelling» om Lewis’ forsvinning.

Ikke klart å lokalisere Lewis – eller noen som har sett ham

Baskin sier at hun selv valgte å bryte samerbeidet med Netflix etter den første Tiger King-sesongen. Hun mente produksjonsselskapet fikk det til å se ut som om hun hadde hatt noe med Lewis’ forsvinning å gjøre.

I sesong to ble det imidlertig hevdet at myndighetene hadde sett mannen hennes – og at han levde i beste velgående i Costa Rica. Baskin forteller New York Post at hun ikke var klar over den påståtte avsløringen før oppfølgerserien ble sendt i november 2021.

Avisa presiserer at de ikke har klart å lokalisere verken Lewis – eller noen som vet hvor i Costa Rica han skal oppholde seg.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com