Hjem Kjendisnytt Her synger John Lennons sønn sin fars klassiker for første gang – rører oss til tårer

Her synger John Lennons sønn sin fars klassiker for første gang – rører oss til tårer

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Russlands krig mot Ukraina er grusom på alle mulige måter. De menneskelige skjebnene er utallige og få av oss hadde vel trodd av vi skulle bevitne en slik krig i Europa.

Uskyldige mennesker blir gravlagt i massegraver og byer blir bombet sønder og sammen, noe som har tvunget millioner ukrainere på flukt.

Rundt om i verden har imidlertid organisasjoner og enkeltpersoner vist sin støtte til Ukraina. Og det er arrangert en rekke veldedighetskonserter.

Det var nettopp i forbindelse med en veldedighetskonsert at Julian Lennon for første gang tolket farens klassiske låt «Imagine».

– Krigen i Ukraina er en uforklarlig tragedie. Som menneske, som artist følte jeg meg tvunget til å reagere på den mest betydningsfulle måten jeg kunne. Så i dag, for første gang noensinne, opptrer jeg offentlig med min fars sang IMAGINE «, skriver Julian Lennon på Youtube og fortsetter:

– Teksten hans gjenspeiler vårt felles ønske om fred over hele verden. I denne sangen blir vi flyttet til et sted hvor kjærlighet og fellesskap blir vår virkelighet, om enn for et kort øyeblikk. Sangen reflekterer lyset i enden av tunnelen som vi alle håper på.

Før han fremførte låten, appellerte Julian også til verdensledere og globalt publikum om å støtte opp om Ukraina og flyktningene som har blitt tvunget til å forlate sine hjem.

– Jeg oppfordrer verdensledere og alle som kjenner seg igjen i budskapet i ‘Imagine’, til å stå opp for flyktninger overalt! Vennligst støtt og doner fra hjertet.

Julians tolkning av «Imagine» var enkel, men kraftfull, og har rørt mange til tårer. Videoen har blitt sett millioner av ganger på YouTube, og i kommentarfeltene uttrykker mange takknemlighet overfor Julian for at han endelig valgte å fremføre låten.

«Din far ville ha vært stolt av deg, Julian,» skrev en bruker.

«Aldri har en tolkning av denne låten vært mer passende. En oppfordring til fred i en tid da det virkelig trengs,» tilføyde en annen.

Lytt til den fantastiske og viktige låta nedenfor, og den den gjerne videre med familie og venner.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com