in

Til ære for Ukraina synger John Lennons sønn sin fars klassiker for første gang – rører oss til tårer

julian lennon

Russlands krig mot Ukraina er grusom på alle mulige måter. De menneskelige skjebnene er utallige og få av oss hadde vel trodd av vi skulle bevitne en slik krig i Europa.

Uskyldige mennesker blir gravlagt i massegraver og byer blir bombet sønder og sammen, noe som har tvunget millioner ukrainere på flukt.

Rundt om i verden har imidlertid organisasjoner og enkeltpersoner vist sin støtte til Ukraina. Og det er arrangert en rekke veldedighetskonserter.

Det var nettopp i forbindelse med en veldedighetskonsert at Julian Lennon for første gang tolket farens klassiske låt «Imagine».

«Krigen i Ukraina er en uforklarlig tragedie. Som menneske, som artist følte jeg meg tvunget til å reagere på den mest betydningsfulle måten jeg kunne. Så i dag, for første gang noensinne, opptrer jeg offentlig med min fars sang IMAGINE «, skriver Julian Lennon på Youtube og fortsetter:

«Teksten hans gjenspeiler vårt felles ønske om fred over hele verden. I denne sangen blir vi flyttet til et sted hvor kjærlighet og fellesskap blir vår virkelighet, om enn for et kort øyeblikk. Sangen reflekterer lyset i enden av tunnelen som vi alle håper på.

«På grunn av den pågående morderiske volden har millioner av uskyldige familier blitt tvunget til å forlate hjemmene sine for å søke asyl andre steder. Jeg oppfordrer verdensledere og alle som tror på Imagine til å stå opp for flyktninger overalt, skriver Julian Lennon.

Lytt til den fantastiske og viktige låta nedenfor, og den den gjerne videre med familie og venner.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

hummer

Forskning viser: Krabber og hummer føler smerte – Du koker dem vel ikke levende?

kjole

Moren lot sønnen få gå i kjole bryllupet. Det fikk hun massiv kritikk for