Det er fortsatt ganske tidlig på sommeren, så for deg som tenker på å ta familien på ferie, men ikke er 100% sikker, ta turen.

Du kan bekymre deg om penger, økonomi, tapt arbeid, barns oppførsel, osv., Men ikke gjør det. Bare reis. Ta turen.

For noen år siden under en begravelse, gikk jeg opp til kisten hvor jeg kondolerte til en sørgende far. Han fortalte noe til meg og min mann. Det var ord vi aldri vil glemme, og siden da har vi levd etter disse ordene.

Han fortalte oss uansett hva, når alt er sagt og gjort, trenger du minner fordi noen ganger er det alt du har igjen. Du må ta disse turene med barna dine. Hver eneste du snakker om. Hvis du må sette det på kredittkortet (i rimelighetens navn selvfølgelig) og betale den senere, ta turen.

Selv om det bare er et par dager, ta turen.

Foto: Vickie Tate

Du kan tjene mer penger. Men plutselig har du ikke muligheten til å skape flere minner. Når barna blir eldre, er det minnene om barnetiden du har igjen.

På turen har vi hatt det gøy, sovet veldig lite, de kan være høyt og lavt fordi de er slitne og ikke har den faste rytmen som i hverdagen. Betyr det egentlig noe? Nei, fordi vi sitter igjen med minner som du ikke kan erstatte.

Mine barn har sett og erfart ting de ikke kan se og gjøre hjemme. Det er en opplevelse du ikke kan erstatte. Ta turen.

Mine barn ler og snakker ofte om turer vi har hatt sammen.

Ta turen.

Tiden er verdifull og vi er ikke lovet i morgen.

Stol på meg.

Denne historien er skrevet av Vicki Tate, og opprinnelig publisert på LoveWhatMatters