in

Tilbyr millioner for «Kompani Lauritzen»

Kompani Lauritzen
Kompani Lauritzen. Foto: TV 2

Produksjonsselskapet Seefood som står bak den populære tv-serien «Kompani Lauritzen» utelukker ikke at de finner et annet sted å spille inn seersuksessen i framtida. Dette skriver Dagbladet.

De to første sesongene er spilt inn ved Setnesmoen millitærbase i Rauma. Avisen skriver at det imidlertid er flere andre destinasjoner som er interessert i å få produksjonen av sesong 3, og den enorme markedsføringsverdien det medfører.


– Seefood tok kontakt med oss og fortalte at flere plasser i Norge ønsker seg «Kompani Lauritzen». De fortalte om interessentene og spurte hva raumasamfunnet kan bidra med opp mot en ny sesong, sier Solveig Brøste Sletta til Dagbladet. Hun er daglig leder i det lokale utviklingsselskapet Nordveggen AS.

Seefood skal ha vært interessert i sponsing i form av varer, tjenester og penger.

Økende turisme

Sommeren 2020 var det mange turister innom Rauma, og Brøste Sletta mener helt klart «Kompani Lauritzen» har bidratt til noe av pågangen for den lokale reiselivsnæringen.

Rauma har bestemt seg for å legge penger på bordet. Til nå har Seefood fått tilsagn om en verdipakke på rundt to millioner kroner, forteller Brøste Sletta til Dagbladet. Blant annet stammer 200 000 kroner av potten fra kommunens eget kraftfond.

– Dette handler også litt hva slags type program det er snakk om. Vi hadde ikke gjort dette for alle. «Kompani Lauritzen» har litt av den humoren som vi liker her, og så passer tematikken bra med vår holdning, om at man må yte noe for å få til ting, sier hun til avisa.

Hun tar det imidlertid ikke for gitt at produksjonsselskapet velger Rauma i neste runde.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hver gang vi møtes

«Hver gang vi møtes» flytter etter ti sesonger

Folk kaster mindre mat under pandemien