søndag, april 18, 2021

Tina Turner tar farvel med rampelyset – forteller om de livstruende helseproblemene

Mest lest nå

Den 81 år gamle sangerinnen, har bestemt seg for å leve resten av livet utenfor rampelyset. Nå tar hun farvel med fansen i en ny dokumentarfilm, meddeler NewYorkPost.

Superstjernen har levd et hardt liv, og har overlevd både slag, kreft, nyresvikt og nyretransplantasjon. Hun har også opplevd å miste sønnen sin i selvmord.

I ung alder overlot foreldrene hennes den daglige omsorgen for henne og søsteren, til bestemoren.


Tina Turner var tidligere gift med Ike Truner, som mishandlet henne psykisk og fysisk og utsatte henne for vold. Senskadene etter samlivet med Ike har gitt henne diagnosen Posttraumatisk stresslidelse, PTSD.

I dokumentarfilmen forteller stjernen selv at det ikke var et godt liv hun levde.

– Det gode veide ikke opp for det dårlige, sier hun.

Traumer fra egen barndom

Tina Turner forteller også om hendelser som stammer fra hennes egen barndom. Hun vokste opp i fattigdom, med vold i familien. Faren hennes mishandlet moren, og moren valgte til slutt bort både mann og barn.

Tina ble overlatt til sin bestemor, og brukte mye energi i voksen alder på å forsøke å reparere forholdet til sin mor, uten å lykkes.

Solgt mer enn hundre millioner album

I løpet av sin karriere som sangerinne har Tina Turner solgt over hunder millioner album. Hun har vært nominert til Grammy 25 ganger og vunnet hele åtte ganger.

Selv om sangerinnen velger å trekke seg fra rampelyset, har hun etterlatt en kulturell skatt, i form av utallige slagere, som vi kan nye i hverdagen så lenge vi ønsker!

Jeg sier bare; ”We don’t need another hero”

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter