Hjem Historier fra livet Tina var død i 27 minutter. Da hun våknet igjen, skrev hun ned noe helt spesielt

Tina var død i 27 minutter. Da hun våknet igjen, skrev hun ned noe helt spesielt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I fjor sommer, kjempet amerikanske Tina Hines sin livs kamp. Hun var død i nesten en halvtime. Og da hun våknet opp igjen, hadde hun noe helt spesielt og fortelle.

Tina var en frisk dame i 40-årene. Hun trente, spiste sunt og levde et godt liv med en stor familie og mange venner rundt seg. En dag fikk hun et hjerteinfarkt. Ingen skjønte hvorfor. Ingen kunne forstå hvor det kom fra. Men hjerteinfarktet var kraftig, og Tina holdt på å dø. Det skriver Fox News.

Tinas niese, Madie Johnson, har skrevet om episoden på Instagram. Hun skriver at Tina er en av de mest fantastiske, kresne og et av de sunneste menneskene hun kjenner.

Døde seks ganger

Ifølge legene, døde Tina fire ganger hjemme før ambulansen kom. Tinas ektemann, Brian, utførte hjerte- og lungeredning på henne, og han fikk liv i henne fire ganger, men hver gang døde hun igjen. Da ambulansen kom på stedet, vekket de henne til live ytterligere to ganger. Da Tina kom til liv igjen etter den sjette gangen, hadde hun vært klinisk død hele 27 minutter.

Da Tina kom på sykehuset, ble hun lagt i kunstig koma. Familien fikk beskjed om at det ikke var sikkert at hun ville overleve.

Skriver ned tre ord

Men Tina overlevde. Og det første hun gjorde da hun våknet av koma, var å gestikulere voldsomt med armene for å vise at hun trengte penn og papir.

Både Madie og hennes søskenbarn, Tinas datter, var til stede. Søskenbarnet finner frem penn og notatboken sin, og gir det til Tina.

LES OGSÅ: Barna la seg ned ved farens grav – Ordene deres gjorde mammaen både stolt og rørt

Da skriver Tina tre ord, som ingen i rommet noen sinne skal komme til å glemme: «It’s real.» Oversatt til norsk, blir det: «Det er virkelig.»

De som var i rommet, spurte Tina hva hun mente. Da svarte hun med å peke opp mot himmelen med tårer i øynene.

I ettertid har Madie tatovert tantens ord inn på håndleddet. Slik at hun aldri skal miste troen.

Hva tror du? Er det mer mellom himmel og jord enn vi aner? Del gjerne saken videre!

LES OGSÅ: Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com