in

Tips fra mental trener: Bygg mulighetene

Du står ovenfor selve livet.

Det beste ved å bli født er helt sikkert all gleden. Fordyp deg i den følelsen av ren livgivende mening i lek, spill og nytelse av å være med på noe moro sammen.

Dersom du følger dybden i disse ord, vil du motta en oppsving og ditt liv vil ekspandere noe voldsomt. Det krever noe av deg, både hardt arbeid med selve livet og en ærlighet og integritet med hva som er.


Det er som det er. Nå er nå. Når er når.

Du er god når du er god.

Alt skremmende er ikke angst. Det er ofte livet, forkledd som uakseptable og vonde situasjoner.

Det er på sin plass med et sammenbrudd i visse situasjoner. Levende mennesker med sensitivitet og oppmerksomhet skal naturlig nok kjenne på spenninger eller fred, på entusiasme eller kjedsomhet. Alt etter hva som er, skjer og hva du ønsker deg.

Så mange nummer og bedøver seg med sukker, nikotin og alkohol, for å slippe unna det vi egentlig søker. Om vi kaller det paradokser, galskap, dumskap eller nevrotisk, så er summen at det er tid for å roe ned og komme seg i kontakt med det levende livet du er.

Ved å finne en måte å forvandle det elendige til noe som kan vokse og gro, så har du nøkkelen til mer liv i livet.  

Uansett hva som har vært, varighet og innhold, så er det over nå. Om du har vært en utstøtt hakkekylling, eller om du har din egen måte å hakke deg selv i stykker på, så kan du beskytte deg, gå en ny vei og begynne å være din egen allierte bestevenn.

Du kan velge friheten til å leve, være og gjøre som du har behov for, ønsker og vil.

Det kommer ikke lykke, glede og suksess i posten, over telefon eller levert av de du er glad i.

Dette skapes og produseres inne i deg gjennom den intelligensen du består av med natur av kjemi, biologi og fysikk. Det er ikke noe som er helt naturlig og ordinært her i denne måten å leve på som fører til takknemmelighet og tilfreds væren, for da er alt fantastisk mirakuløst og utrolig mulig.

Det er Jessica Hugøy som etter noen gode mellommenneskelige møter fikk ideen til dette symbolske, helhetlige bildet som jeg kaller «Changes». Se og nyt bildet og la det påvirke deg gjennom deg selv.

Du kan bli den du er, og vi kan alltid vokse og alt er en del av deg og du er en del av alt.

God høst,

Linda Mentora Nordskog

Helhetskonseptet As  Colon Body Mind As  Mentora – SåBra As

www.helhetklinikk.no  www.mentora.no

Linda Mentora Nordskog

Psykoterapeut, pedagog og mental trener

Linda Mentora Nordskog tilbyr lederutvikling, teamutvikling, parutvikling med kontakt, relasjon og kommunikasjon og individuell hjelp online, telefon og fysisk i Bergen Helhetsklinikk i Strandkaien 16. Linda står bak forskningsprosjektene «Ny behandling for livsstilssykdommer» og «Ny protokoll for relasjonsterapi». Hun har utviklet helse og livsstilskonseptet Bergen Helhetsklinikk As. Her er hun medeier og jobber som psykoterapeut og mental trener, der hun tilbyr hypnoterapi, gestaltterapi og mental trening. Via www.mentora.no tilbyr hun onlinekurs og verktøy for mer glede og livskvalitet. Hun har også skrevet boken «Slik vokser du – Bli deg selv», og utviklet onlinekursene «Mester i eget liv» og «Lederstigen»m.fl.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

«Toll» er tilbake med ny sesong

Bitcoin passerer rekordverdien fra april