in

Tips til å dele dine lidenskaper med verden

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Dersom du har en spesifikk hobby eller lidenskap, sitter du nok på mye kunnskap. Uansett hva du er opptatt av, om det er din egen bedrift eller en lidenskap for fotball, design, musikk eller noe helt annet, kan det være morsomt å dele med andre. Dette er i dag enklere enn noen gang før, takket være moderne og nettbaserte løsninger. I tillegg til å kunne dele sin kunnskap med verden, gir det også en gyllen mulighet til å komme i kontakt med likesinnede. Her er tre enkle tips til hvordan du kan sette i gang.


Lag en hjemmeside

Har du en bedrift som trenger litt mer oppmerksomhet eller er du glad i å skrive? Da kan det å opprette en hjemmeside være en god idé. Slik får du en plattform hvor du står fritt til å dele og publisere nettopp det du ønsker, og slik opparbeide deg en portfolio. Etter hvert som nettsiden fylles opp og blir synlig i søkemotorer, kan du også nå ut til et større publikum.

Ved hjelp av tjenester som DanDomains hjemmesidedesign, er det enklere enn noen gang å opprette en flott nettside. Man trenger ikke lenger å lære seg HTML-koder og avanserte formler for å få en vakker side, da det finnes et hav av ferdige maler og enkle løsninger. Det gjelder bare å finne en stil som passer deg og/eller din bedrift, og så starte å fylle nettsiden med relevant innhold.

Finn det beste sosiale mediet for deg

I dag benytter mange seg av sosiale medier som Facebook og Instagram, men gjerne bare til personlig bruk og kommunikasjon. Dersom du også ønsker å bruke det for din bedrift eller lidenskap, kan en idé være å opprette en ekstra konto, side, gruppe eller lignende. Slik kan du skille mellom privat og «offentlig» og fokusere spesifikt på din nisje.

Det er også viktig å merke at det finnes mange plattformer å velge mellom; TikTok, Twitter, BeReal, Twitch, Pinterest osv. Det vil ikke være nødvendig å være aktiv på alle, men det gjelder å finne plattformen som passer best for din målgruppe. Tenk også over hvilket medium du foretrekker å bruke, som video, bilde, tekst osv. Perfeksjoner heller én plattform enn å sjonglere mange uten noe klart resultat.

Start en podkast

Dersom du foretrekker å snakke over å skrive eller dele bilder, kan en podkast være mediet for deg. Det finnes i dag mange plattformer hvor det er mulig å laste opp sin egen podkast slik at andre kan høre – gratis eller bak en betalingsmur. Her kan du snakke om det du ønsker og eventuelt få inn gjester som deler din lidenskap.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hun har Downs syndrom og bachelorgrad – Nå går farens hyllest viralt

Disse tre matvarene er rike på enzymer som hjelper deg med slankekuren