onsdag, juni 3, 2020

Tiril Sjåstad Christiansen om den gledelige nyheten: -Holy guacamole!

Mest lest nå

Landingen til norsk luftambulanse går verden rundt

Landingen til den norske luftambulansen får medieomtale over hele verden.  For noen år siden ble det publisert en video på Youtube som viser hvordan en...

Ravnen løser en «umulig» oppgave

Alexander Taylor forsker på ville fugler. Han fanger dem og trener dem i 3 måneder. Så slipper han dem løs igjen. I klippet under ser...

Den tidligere vinneren av Farmen kjendis delte de gledelige nyhetene på Instagram lørdag kveld. Hun og samboeren, Stian Lauritzen, venter sitt første barn sammen.

«Holy guacamole. Tror vi skal få nok å gjøre dette året likevel jeg», skriver Tiril Sjåstad Christiansen på Instagram.

Og bildet levner liten tvil om hva det gjelder. Foran magen har hun plassert en tegning av en baby.


– Dette nailer vi

Paret som ble kjent med hverandre under en OL-samling i 2017, ble kjærester det samme året. Egentlig skulle de giftet seg i august i år. Nærmere bestemt i Italia. Men koronaviruset gjorde sitt for å utsette bryllupet.

Og selv om bryllupet bare er utsatt, er det ikke sikkert det blir holdt i Italia.

– Stian har plutselig blitt veldig gira på Geilo. Så nå ser det ut som at det kanskje blir der. Vi får se, har Tiril sagt til «God kveld Norge.»

Men nå har de altså store ting å se frem mot. Noe Stian Lauritzen også har valgt å dele på Instagram.

«Vet ikke helt hva jeg skal si. Men noe jeg har gleda meg til i evigheter er endelig på gang. Fy dette kommer til å bli helt rått. Dette nailer vi lett elskling», skriver Stian Lauritzen på sin Intagram-konto.

Det renner inn med kommentarer på Instagrambildet nå, hvor folk gratulerer med den gode nyheten. Du må gjerne trykke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter