«Farmen kjendis» 2019 er over og for første gang har vi fått en kvinnelig vinner. 

Den spennende finalen som ble vist på søndag ga oss en durabelig duell mellom finalistene Tiril Sjåstad Christiansen og Kathrine Sørland.

Etter en uhyre jevn finale var det til slutt Tiril Sjåstad Christiansen som sto igjen som vinner. I sitt første intervju etter seieren sa en gråtkvalt Tiril til TV 2:

«Jeg er så sliten, så utmattet, så glad og stolt over meg selv! Herregud, jeg må slutte å grine.»

På Instagram har Tiril publisert et innlegg hvor hun takker for alle hyggelige meldinger etter seieren. Hun skriver også at det hele føles helt uvirkelig.

«Føles helt uvirkelig å kalle seg vinneren av farmen 2019 🙈 Takk for så utrolig mange hyggelige melding. Dere er bare helt fantastiske. Farmen er noe av det morsomste jeg noen sinne har vært med på. Takk for gode minner, vennskap og opplevelser 🙏🏼 Jeg ville aldri vært foruten!»

Gode venner

Det har vært lett for tv-seerne å registrere at finalistene har utviklet et nært vennskap. Til TV 2 forteller Tiril at Kathine Sørland nesten har blitt som en søster å regne.

LES OGSÅ
"Charter-Hilde" tar et oppgjør med kroppspress - delte nakenbilde på sosiale medier

– Hun er den mest fantastiske dama jeg noensinne har møtt, vi har blitt som søstre her inne. Hun har backet meg hele tiden og motivert meg når jeg har hatt det tøft. Det var også hun som måtte lese brevene fra familien min, fordi jeg gråt så mye at jeg ikke fikk det til.

 

View this post on Instagram

 

Who’s it gonna be? @kathrinesorland eller meg? 🙈

A post shared by Tiril Sjåstad Christiansen (@tiril) on

Nå gratulerer vi Tiril så mye med seieren i «Farmen kjendis» 2019 – godt jobbet! 

Trykk på deleknappen om du mener Tiril er en verdig vinner!