Hjem Kjendisnytt Tiril Sjåstad Christiansen: – Vi vil absolutt ha flere barn

Tiril Sjåstad Christiansen: – Vi vil absolutt ha flere barn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den nye sesongen av «Farmen kjendis» er den tredje Tiril Sjåstad Christiansen (26) leder.

– Det blir bare bedre og bedre. Det første året var veldig nervøst, stressende, høye skuldre og prestasjonsangst til tusen. Man går jo inn med hud, hår og alt som finnes. Jeg er sånn passe konkurransemenneske, kan du si, sier hun til Her & Nå.

Høsten 2020 ble hun og Stian Lauritzen foreldre for første gang, til datteren Vega.

En som var raskt ute med å gratulere var bestefar Dag Otto Lauritzen, som er Tirlis svigerfar. Til innlegget kommenterer han:

– Vega, etterfulgt av et hjerte.

Nå er Tiril tilbake på skjermen igjen. TV-innspillingen av Farmen Kjendis-sesongen som går nå startet på Bøensætre gård i Aremark i mai, bare et halvt år etter at lille Vega kom til verden.

Tiril tror Vega har mye av æren for at hun selv følte at hun presterte bedre i jobben som programleder denne gangen.

– Jeg tror det handler om at jeg har blitt mamma og har litt annet å tenke på ved siden av selve jobben. Jeg hadde med Stian og Vega på innspillingen, og dro frem og tilbake for å amme. Så det ble litt andre tanker denne gangen, og det tror jeg hjalp. Jeg tror absolutt jeg har blitt tryggere på meg selv etter at jeg ble mamma. Man får litt «superkrefter». Det er ikke bare meg selv lenger, der jeg registrerer alt ved meg selv og kanskje er mer egosentrisk i alt jeg gjør. Du får et større perspektiv på ting, sier hun til magasinet.

Bryllupet er enn så lenge utsatt på grunn av pandemien. Og Tiril vil vente med bryllupsplanleggingen helt til pandemien er historie. Men hun utelukker ikke flere barn.

– Vi vil absolutt ha flere barn. Vi skal ha en hel flokk! Nå har vi kjøpt oss syvseter, så det er i alle fall plass til mange. Vi har selvfølgelig lyst på flere barn, så får vi se, sier hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com