Hjem Kjendisnytt TIX og Katrine Moholt inviterer til sommerfest

TIX og Katrine Moholt inviterer til sommerfest

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sankthansaften inviterer programlederne Andreas «TIX» Haukeland og Katrine Moholt til «Sommerfest fra Telemark».

Sommerfest fra Telemark» er blitt en slags tradisjon på TV 2, og i år har Katrine Moholt og Andreas «TIX» Haukeland fått en felles sommerjobb når de blir årets programlederduo for showet fra Lunde sluse i Nome.

– Hvordan blir det?

– Jeg gleder meg masse og jeg føler at jeg tar opp «Allsang»-tradisjonen. For meg er det ingen sommer uten TIX, Staysman og mange av de andre fantastiske artistene vi har med oss. Jeg føler virkelig at vi har med oss kremen av norske artister, så vi lover en real folkefest! Jeg og Andreas kjenner hverandre godt, så det blir veldig gøy å gjøre dette sammen, sier Katrine Moholt i en pressemelding fra TV 2.

Også TIX er klar for å ta fatt på programlederjobben sammen med Moholt.

– Det tror jeg blir veldig gøy! Det å være programleder for et program sammen med Katrine er ikke hver dag man får mulighet til å gjøre, så bare det er en fest i seg selv!, mener TIX.

– I fjor var du med som artist – i år er du programleder. Hvordan blir det å være programleder i et slikt format?

– Det blir litt rart, men jeg har veldig lave skuldre. Det er sikkert fordi det føles ut som at jeg inviterer en haug med venner for å spille noen låter. Jeg føler at mange rundt meg snakker om at det å være programleder er stress, men jeg har egentlig ikke tenkt så mye over det. Jeg tar veldig lett på det, men det er sikkert fordi jeg har Katrine ved siden av meg, sier TIX.

De to programlederne lover topp stemning i tv-sendingen når disse artistene tar turen innom Telemark og Lunde sluse: Marcus og Martinus, Hagle og Staysman, Wig Wam, Carina Dahl, Anita Skorgan og Bettan, samt Louisiana Avenue.

Selve showet spilles inn 21. juni, og sendes altså på TV 2 Direkte og TV 2 Play 23. juni kl. 20.00 til 21.00 – og fortsetter fra kl. 21.40 til 22.10.

Mer Telemark på programmet

«Sommerfest fra Telemark» er en del av Telemarksveka. Det er også rulleskirennet Kanalrennet, som arrangeres 24. juni, og som sendes på TV 2 kl. 19.00 til 21.00.

På startstrek her finner vi alt fra verdenseliten på ski og ski-«pensjonisten» Petter Northug, til mosjonister. TV 2s sending fra Kanalrennet kommenteres av Ole Kristian Stoltenberg og Petter Skinstad, mens reporter Ida-Marie Vatn er på plass på indre bane.

Action fra Telemark blir det også, med Simon Nitsche og Magnus Midtbø i TV 2 Play-serien «Grenseløse Telemark». Nitsche og Midtbø skal konkurrere seg gjennom seks forskjellige destinasjoner i Telemark: Skien, Porsgrunn, Notodden, Bø, Fyresdal og Rjukan.

Gjennom seks episoder – én fra hvert av de nevnte stedene – skal de to teste blant annet utholdenhet, hukommelse, styrke og tekniske ferdigheter, før vi ender opp med en vinner i siste episode. Serien har premiere på TV 2 Play 20. juni, i forbindelse med Telemarksveka.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com