in

TIX på topplistene i Storbritannia

Årets Eurovision-fest er over og det var Italia som stakk av med seieren. Tix og Norge endte på en 18.plass med 75 poeng.

Etter fremførelsen av låten «Fallen angel» var fortalte Andreas Haukeland at han var svært fornøyd.


– Det låt akkurat som det skulle, og det er ingenting jeg føler jeg skulle gjort annerledes. Nå skal jeg gjøre det jeg kan best, bære hele festen i green room, sa TIX til det oppmøtte pressekorpset like etter opptredenen.

Låten lever videre

Selv om ikke TIX nådde til topp med låten «Fallen angel», så lever låten videre og i skrivende stund ligger den på en imponerende fjerdeplass på iTunes-listen i Storbritannia. I Tyskland ligger låten på en syvendeplass, skriver TV2.

Selv har TIX delt nyheten via stories på Instagram:

Foto: Skjermdump / Instagram

I Australia ligger låten på en 45. plass, Østerrike på 15. plass, Belgia 16. plass. I Danmark ligger låten likt med i Storbritannia, her også ligger «Fallen Angel» på en foreløpig fjerdeplass.

Kommentarfeltene til musikkvideoen på blant annet YouTube fortsetter å fylles opp med kommentarer fra mennesker som har blitt rørt av låten. Flere skriver at de tyr til tårene og at budskapet i låten er viktig for dem.

Videoen viser Tix sin personlige historie. Man får se en ung gutt med Tourettes og hvordan mobbingen starter allerede på barneskolen.

– Det er en lettelse at den endelig er sluppet. Jeg har følt meg veldig sikker på at denne musikkvideoen kommer til å bety mye for veldig mange, sa Andreas «Tix» Haukeland til NRK sa låten ble sluppet tidlig i mai.

Det fikk han rett i.

LES OGSÅ: TIX strålte under finalen – Kastet solbrillene igjen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Nå kommer sommerværet

farmen 2021

Dette er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»