Hjem Fremhevet TIX vant ikke Eurovision – men dette bildet sier alt om personen Andreas Haukeland

TIX vant ikke Eurovision – men dette bildet sier alt om personen Andreas Haukeland

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det ble kanskje en nedtur for de mange tusener som satt benket i norske hjem lørdag kveld for å følge finalen av Eurovision. For vi hadde jo alle et håp om at TIX skulle forføre Europa, slik han har gjort med Norge.

Norge endte opp med en totalscore på 75 poeng, og altså utenfor topp-10. Men selv om det var mange nordmenn som var skuffet over plasseringen, tok TIX selv det hele med knusende ro.

– Det låt akkurat som det skulle, og det er ingenting jeg føler jeg skulle gjort annerledes. Nå skal jeg gjøre det jeg kan best, bære hele festen i green room, sa TIX i følge TV 2 til pressen like etter opptredenen.

Ved en rekke anledninger har han presisert at det viktigste for han med Eurovision, ikke var å vinne, men å fortelle sin historie og nå frem med sitt budskap til så mange som mulig.

Til NRK har han blant annet uttalt:

– Det jeg skal bruke mest tid på frem til finalen er å formidle budskapet midt i så mye internasjonal presse som mulig. Og nå ut til dem som forteller meg om hvor mye min historie traff dem, sier han.

Mission accomplished

Og for alle de mange tusen som følger TIX på Instagram, så kunne man i dag se en nydelig oppdatering bli delt på stories-delen av kontoen hans.

På et bilde skriver han:

«I går kom en 17-åring fra Nederland og fortalte at vi reddet livet hans. MISSION ACCOMPLISHED.»

Foto: Skjermdump Instagram

TIX har også ved en rekke andre anledninger fortalt at historien hans har truffet mange mennesker som trenger det.

– Jeg vet at det for mange er viktig å oppnå høyest mulig resultat i kveld. Jeg skal prøve å gjøre dere alle stolte, men akkurat poengsummen er ikke viktig for meg. Ikke alle kommer til å forstå kveldens opptreden, men for de som forstår budskapet kommer det nok til å bety mye. Jeg er veldig glad i dere, og jeg gleder meg til å komme tilbake til Norge igjen, vel viten om at den opptredenen Norge stiller med i kveld kommer til å spille en viktig rolle i veldig manges liv. Tusen takk for tilliten❤️, skrev han på Instagram like før finalen.

Og nedenfor kan du se de andre bildene TIX har delt på historien sin i løpet av det siste døgnet. Kan det tenkes at det er noe i ryktene om en flørt med den aserbajdsjanske Eurovision-deltakeren Samira Efendijeva (30)?

We already won…

Foto: Skjermdump Instagram

Love wins

Vi koser oss!

LES OGSÅ: TIX med budskap like før finalen: – Et stort øyeblikk for alle stygge andunger der ute

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com