in

To dager etter Irma ofret livet for å beskytte barna under skoleskytingen, døde mannen hennes Joe av knust hjerte

Foto: Go Found Me

19 barn og to voksne mistet livet i skoleskytingen ved barneskolen Robb Elementary School i Texas tidligere denne uken. Nå har også ektemannen til en av lærerne som ble skutt mistet livet etter et hjerteinfarkt.

Tidlig tirsdag ettermiddag lokal tid kom det meldinger om skyting ved barneskolen Robb Elementary School i Texas. Dette er ifølge NRK den verste skoleskytingen på 10 år. Den 18 år gamle gjerningsmannen døde etter å ha blitt skutt av politiet.

Søndag vil president Joe Biden og førstedame Jill Biden besøke Uvalde i Texas og delta på en minnegudstjeneste etter den fryktelige hendelsen.


Døde av sorg

En av de som satt igjen etter tragedien var Joe Garcia. Hans kone, Irma Garcia (46), var en av de to voksne som mistet livet i skoleskytingen.

– Jeg tror Joe døde av et knust hjerte. Å ha mistet sitt livs kjærligheten gjennom mer enn 30 år var for mye å bære, sa Irmas kusine, Debra Austin, ifølge Daily Mail.

Joe og Irma Garcia med et av barna deres. Paret hadde fire barn og var gift i 24 år.

Det er nå satt opp en Go Fund Me-kampanje for å dekke utgiftene til de fire barna Joe og Irma etterlater seg.

– Irma var kone, mor til fire, kusine, søster, datter, tante og en fantastisk person. Hun ville bokstavelig talt gjøre hva som helst for hvem som helst……uten å stille spørsmål. Hun elsket ungene i klasserommene sine og døde mens hun prøvde å beskytte dem, sier familien på kampanjesiden.

Overlevende etter skoleskytingen har fortalt hvordan Irma og hennes lærerkollega Eva Mireles (44) døde mens de skjermet barna fra våpendesperadoens kuler.

«Hun døde med barn i armene og prøvde å beskytte dem. Hun døde som en helt. Hun var elsket av mange og vil virkelig bli savnet», skrev Garcias nevø John Martinez på Twitter.

Irma Garcia hadde vært lærer ved skolen i 23 år, og ble nylig hedret som «årets lærer» ved barneskolen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

The Voice 2022

Jørgen vant The Voice 2022

Meghan Markle

Meghan Markle la ned blomster ved minnesmerket for skoleskytingen