onsdag, juli 15, 2020

To hunder fra samme kull gjenforenes etter lang tids adskillelse – kjenner hverandre umiddelbart igjen

Mest lest nå

Bildene av Monty og Rosie har rørt dyrevenner over hele verden.

Har du noengang vært å hentet en valp fra et kull? Da vet du hvor vanskelig det kan føles å skille den lille tassen fra søsknene og moren sin.

En bildeserie av to valper som tilfeldigvis møttes igjen på gaten – 10 måneder etter de ble adskilt – går nå viralt. Øyeblikket viser så mye kjærlighet og nærhet.


Monty og Rosie ble separert fra hverandre for ti måneder siden. Nylig var eierne til de to hundene på gåtur da de tilfeldigvis gikk forbi hverandre.

Og hundene reagerte umiddelbart på hverandre.

Foto: libpincher/Twitter

Hundene kjente hverandre igjen med en gang, og heldigvis tok eieren til Monty bilder av den skjønne gjenforeningen.

En jente ved navn Libby Pincher kjenner eieren til en av hundene, og synes historien var så søt at hun måtte dele den på Twitter. Og skal si den tok av; folk over hele verden elsker bildene.

Til Tweeten skriver hun:

«Se på hva pappa sendte meg i dag tidlig.»

Pappaen til Libby er en venn av Dave som eier en av hundene. Libby delte også meldingen faren hadde skrevet til bildene da hun fikk dem.

«Dave var ute for å lufte hunden og møtte på et par som kom gående med en hvit versjon av hans hund. Det viste seg at de er søsken fra det samme kullet, men istedenfor å herje og leke som de gjør når de treffer andre hunder, gjorde de dette…»

Snart har en million (!) mennesker likt Tweeten.

Eieren av den hvite hunden forteller til The Dodo at hun var svært overrasket over at hundene tydeligvis kjente hverandre igjen etter 10 måneder.

«Det var seks valper, men Monty og Rosie var alltid sammen. Det var så nydelig. De hoppet på hverandre og klemte. Det er utrolig å se at de kjenner hverandre så godt 10 måneder siden sist de har sett hverandre,» sier hun.

Monty og Rosie for 10 måneder siden:

Gjenforeningen:

Om ikke dette er kjærlighet så vet ikke jeg!

LES OGSÅ: Hunden skulle hilse på familiens nyfødte baby – nå tar øyeblikket av i sosiale medier

130,163FansLik
1,479FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter