Hjem Dyr To jernbanearbeidere redder geita fra snømassene. Se video av den hjertevarme redningsaksjonen

To jernbanearbeidere redder geita fra snømassene. Se video av den hjertevarme redningsaksjonen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De to jernbanearbeiderne var ikke et øyeblikk i tvil om hva de måtte gjøre da de ved et uhell begravde geita i snøen.

Hendelsen skjedde i Østerrike i januar i år. Det er en snørik vinter, og en gruppe jernbanearbeidere er ute for å brøyte togskinnene. Det er ikke uvanlig på denne årstiden at dyr står ved siden av togskinnene eller forviller seg ut i selve sporet, skriver Newsner.

Som regel hjelper det å tute på dyret, men denne geita nektet å flytte på seg, enda toget tutet på den flere ganger. Til slutt ble geita stående slik til at den ble totalt begravet av snømassene da plogen kjørte forbi.

Prøver å grave fram geita

Heldigvis så to av arbeiderne hva som skjedde. De stanset toget umiddelbart, rasket med seg to spader og hoppet av toget og ned til der geita sto begravet.

På videoen kan man se hvordan de to mennene forsiktig prøver å grave geita fram fra snøen. I begynnelsen står geita helt stille etter hvert som mennene graver den frem. Det er uvisst om den er skadet eller ikke. Det tar litt tid å grave den frem, men til slutt kommer den seg løs med et byks. Den vettskremte geita kaver seg opp på snøfonnen og går så rolig inn mot den nærliggende skogen.

Vellykket redningsaksjon

Det er to lykkelige menn som står igjen og ser etter geita, mens de gir hverandre en high five etter den fabelaktige redningsaksjonen.

Dette var virkelig rette menn på rett sted. Takket være deres raske beslutning og hjertevarme redningsaksjon, gikk det fint med den stakkar geita som helt ufrivillig ble begravd i snøen.

Se videoen nedenfor og DEL den gjerne videre!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com