Forsiden Kjendisnytt To menn er tiltalt etter å ha rundstjålet norske skistjerner

To menn er tiltalt etter å ha rundstjålet norske skistjerner

Det var i November i fjor at skistjernene Tiril Eckhoff (28) og Ingrid Landmark Tandrevold (22) ble frastjålet verdisaker fra et hotellrom i Trysil. De norske skiskytterne var på samling for å finpusse formen før verdenscupåpningen.

ABC Nyheter forteller at Eckhoff og Tandrevold hadde forlatt hotellrommet med døren ulåst. Mens kvinnene var på et møte med resten av laget tok innbruddstyvene seg inn. Da skistjernene returnerte til hotellrommet oppdaget de at flere verdisaker var savnet. Nettstedet rapporterer at ifølge tiltalen fikk mennene med seg to Macbook, sminke og treningsutstyr. Gjenstandene hadde til sammen en verdi på 50.000 kroner.

– Da var det jo bare å sette i gang, og prøve å finne ut av hva som hadde skjedd, sa Eckhoff til NRK da tyveriet først ble kjent.

 

View this post on Instagram

 

Høydalsmo Liberty 🗽

A post shared by Tiril Eckhoff (@tirileckhoff) on

Reklame

Funnet på hotellet

Kvinnene fant raskt ut ved hjelp av an app at den ene Macbooken fortsatt var på hotellet. Ifølge ABC Nyheter, kontaktet Eckhoff og Tandrevold politiet som fant verdisakene på hotellrommet til en av de to mennene.

Erkjenner ikke straffskyld

Før et møte i Sør-Østerdal tingrett i mai ble det kjent at mennene i 50- og 30-årene var tiltalt for å ha stått bak tyveriene, men ingen av dem erkjente straffskyld.

LES OGSÅ
Alexander Rybak vant kåringen "tidenes Grand Prix-låt"

Ifølge ABC Nyheter var mannen i 50-årene også tiltalt for kjøring i beruset tilstand, mens mannen i 30-årene var tiltalt for kjøring uten førerkort.

Lykkelig slutt

Skistjernene hadde griseflaks og fikk tilbake alle tingene sine. 28-åringen tok det hele som en lærepenge og poserte sammen med en politimann i et bilde på sosiale medier etter hendelsen.

 

View this post on Instagram

 

Heihei fra Livigno!👋🏼🇮🇹🚲☺️

A post shared by Ingrid Landmark Tandrevold (@ingridtand) on

– Vi hadde jo griseflaks. Hadde det ikke vært for politiet hadde vi jo aldri fått tilbake tingene våre, det hadde jo aldri skjedd i Oslo for eksempel. Så vi er veldig lykkelige nå, og det var en jævlig billig lærepenge, sa Eckhoff til NRK.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT