Forsiden Viralt To nervøse ungdommer entrer scenen for å synge duett. Tar publikum med...

To nervøse ungdommer entrer scenen for å synge duett. Tar publikum med storm med «The Prayer»

Det er få ting her i livet som slår en god duett. Joda, solofremføringer kan også være svært så kraftfulle, men duetter er nå alltid litt ekstra.

Ikke bare skal en stemme treffe tonene, det er to, og de skal aller helst også harmonere. Som for eksempel da Noell og Ryland bestemte seg for å fremføre «The Prayer», hadde ingen av dem noen anelse om hvor godt det faktisk kom til å låte.

Foto: Skjermdump Youtube

Reklame

De var tydelig nervøse, de to vennene, da de entret scenen for å fremføre sangen de hadde valgt ut, men allerede etter første tone visste de at de hadde publikum i sin hule hånd. Noelle åpnet sangen, og den klokkerene stemmen trollbandt øyeblikkelig. Og da Ryland sang med, var stemningen til å ta og føle på blant publikum.

Tydelig inspirerte av Andrea Bocelli og Celine Dion sang det unge venneparet, og publikum kunne ikke annet enn å la seg undre over hvordan slike mektige stemmer kunne komme ut av så unge mennesker.

Foto: Skjermdump Youtube

Selv om de sang på et fremmed språk virket det ikke som om det hadde noen betydning for dem. De traff hver eneste tone perfekt og harmoniene var utrolige. De var mildt sagt fenomenale.

Foto: Skjermdump Youtube

Disse to beviser en gang for alle at alder ikke har noen betydning, og selv om begge var tydelig nervøse i begynnelsen, kunne man se selvtilliten vokse for hver takt og hver tone, og da sangen var over var de begge vinnere. Etter en fremføring som sent vil glemmes.

LES OGSÅ
For noen mennesker er ikke lange fingernegler nok. Nå skal også tåneglene være lange

Heldigvis ble seansen filmet, og du kan selv både se og høre de to unge sangerne i videoen nedenfor.

Fantastisk, ikke sant? Husk å dele videre hvis du er enig.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT