søndag, juni 7, 2020

To nervøse ungdommer entrer scenen for å synge duett. Tar publikum med storm med «The Prayer»

Mest lest nå

Rektoren innførte disiplin og strenge krav – Elevenes karakterer gikk rett til værs

Truls Katsler begynte som rektor på den svenske ungdomsskolen Ölyckeskolan i Löberöd i 2014. Den gang var skolen preget av vandalisering, umotiverte elever og...

Det er få ting her i livet som slår en god duett. Joda, solofremføringer kan også være svært så kraftfulle, men duetter er nå alltid litt ekstra.

Ikke bare skal en stemme treffe tonene, det er to, og de skal aller helst også harmonere. Som for eksempel da Noell og Ryland bestemte seg for å fremføre «The Prayer», hadde ingen av dem noen anelse om hvor godt det faktisk kom til å låte.

Foto: Skjermdump Youtube


De var tydelig nervøse, de to vennene, da de entret scenen for å fremføre sangen de hadde valgt ut, men allerede etter første tone visste de at de hadde publikum i sin hule hånd. Noelle åpnet sangen, og den klokkerene stemmen trollbandt øyeblikkelig. Og da Ryland sang med, var stemningen til å ta og føle på blant publikum.

HØR OGSÅ: Pink synger duett sammen med sin 7-år gamle datter. Millioner har latt seg begeistre

Tydelig inspirerte av Andrea Bocelli og Celine Dion sang det unge venneparet, og publikum kunne ikke annet enn å la seg undre over hvordan slike mektige stemmer kunne komme ut av så unge mennesker.

Foto: Skjermdump Youtube

Selv om de sang på et fremmed språk virket det ikke som om det hadde noen betydning for dem. De traff hver eneste tone perfekt og harmoniene var utrolige. De var mildt sagt fenomenale.

Foto: Skjermdump Youtube

Disse to beviser en gang for alle at alder ikke har noen betydning, og selv om begge var tydelig nervøse i begynnelsen, kunne man se selvtilliten vokse for hver takt og hver tone, og da sangen var over var de begge vinnere. Etter en fremføring som sent vil glemmes.

Heldigvis ble seansen filmet, og du kan selv både se og høre de to unge sangerne i videoen nedenfor.

Fantastisk, ikke sant? Husk å dele videre hvis du er enig.

HØR OGSÅ: Elvis og datteren Lisa Marie`s duett rører en hel verden

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter