Hjem Historier fra livet Tenåringsgutter redder kidnappet kvinne i siste liten: Reagerte på denne detaljen

Tenåringsgutter redder kidnappet kvinne i siste liten: Reagerte på denne detaljen

To årvåkne guttene på 17 og 19 var det som sto mellom en nesten helt utenkelig lykkelig slutt og den visse død for den 25 år gamle kvinnen. 

Som de fleste tenåringsgutter har Aaron Arias (19) og kameraten Jamal Harris (17) blikket med seg når det er vakre damer rundt dem. Det ble livreddende for en 25 år gammel kvinnen. De to guttene så henne gjennom bilvinduet da de stanset for rødt lys i et veikryss i Dallas, Texas. 

– Vi kikket på damen i baksetet fordi vi syntes hun var ganske attraktiv, forteller Arias til nyhetstjenesten 5 NBC DWF

Kvinnen de hadde fått blikk-kontakt med var 25 år gammel og offer for kidnapping. Idet hun forlot et kontorbygg i Dallas sentrum ble hun overmannet av en mann som truet henne med pistol og tvang henne inn i bilen. 

Det var på motorveien, omtrent en time etter, de to tenåringene så en vakker kvinne i bilen foran. Da de hadde blikk-kontakt formet kvinnen ordene “Hjelp meg” med munnen. Guttene ringte politiet. 

Samtidig som guttene hadde politiet på telefonen, fulgte de etter bilen med den kidnappede kvinnen. Hver gang en ny bil kom opp bak dem håpet de det var politiet. Til slutt kom patruljen. 

Bilen med kvinnen som hadde bedt Aaron og Jamal om hjelp ble tvunget til siden. Kvinnen var – takket være de oppmerksomme tenåringene – uskadd. 

Aaron møtte kvinnen han hadde reddet da politiet kom til unnsetning. 

– Hun klemte oss. Jeg tror jeg bare må beskrive det som den beste klemmen jeg har fått i hele mitt liv. Hun sier vi reddet livet hennes. Det kan man kanskje si at vi gjorde, men jeg vil ikke være en person som går rundt og kaller seg selv en helt, sier Aaron. 

Charles Atkins Lewis Jr. er tiltalt for kidnapping. Aaron og kompisen Jamal har ikke møtt kvinnen siden den skjebnesvangre dagen de reddet livet hennes. Aaron håper å treffe henne igjen og kanskje bli litt kjent med henne, men slik saken står nå ønsker ikke guttene å påvirke etterforskningen. 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com