in ,

To små kattunger hensatt i pappeske ble reddet fra å fryse i hjel på Bjørkelangen like før jul

Foto: Facebook

De to kattungene som heldigvis ble funnet, ble levert til «Hjemløse Katter Løken» like før jul. De antas å være 5-6 uker gamle. 

– Dette er en stygg sak, det er helt tragisk. Dette er dyremishandling. Slik jeg forstår det, var det bare tilfeldigheter at kattungene ble funnet. Kattungene kunne fort ha frosset i hjel, sier Kjersti Teig til Indre Akershus Blad

Teig som driver dyrevernsorganisasjonen «Hjemløse Katter Løken» forteller avisa at det lå mat til kattungene i kassen, men den var frosset. 


– Jeg blir aldri sint på mennesker som tar kontakt på grunn av en katt. Jeg møter de på en god måte og prøver å finne en løsning. Situasjoner kan oppstå for alle mennesker, som gjør at man ikke kan ta vare på dyr, men du må aldri sette de ut i kulda på denne måten, sier hun. 

De var forskremte…..

Posted by Hjemløse Katter Løken on Thursday, December 23, 2021

I likhet med en rekke andre dyrevernorganisasjoner Sosialnytt har omtalt gjennom høsten har også Hjemløse Katter Løken opplevd stor pågang gjennom høsten. 

Les også: Dyrebeskyttelsen slår alarm om forsømte katter: – Blir bare verre og verre

Hun forteller at kattungene nå har det varmt og godt, og håndmates og stelles. 

– Kattungene vil bli omplassert sammen, men de skal ikke bli tatt fra kattemor så tidlig. Jeg blir nærmest stum når sånt skjer, to så små og søte kattunger. De vil klare seg, men det er mye følelser involvert. At vi skal ta imot to kattunger som har blitt adskilt fra kattemor alt for tidlig og at det skjer nærmest på julaften, det er vanskelig å ta inn over seg, sier hun.

Lille julaften da de to små kattene ble levert inn til dyrevernsorganisasjonen svingte temperaturene mellom tre og 10 kuldegrader.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

shaman durek

Amerikansk jul for prinsesse Märtha og døtrene

Mathilde Myhrvold

Mathilde tok sølv – søsteren jublet så fælt at hun fikk væpnet politi på døra