mandag, mars 1, 2021

Toåring mistet benet etter ulykke, fikk hjelp fra uventet hold da han skulle prøve protese for første gang

Mest lest nå

Det å se et barn mestre noe for første gang er alltid en stor opplevelse. Å se gleden og stoltheten det viser, enten det er et nytt ord det har lært seg, telle til ti på egenhånd eller tar sine første vaklende skritt over gulvet. Oppreist for første gang.

Slik var det også for vesle KJ Dyer fra Oklahoma City i USA, som måtte mestre kunsten å lære å gå på egenhånd, ikke bare en gang – men to. For KJ hadde ikke før lært seg å gå første gang, før en tragisk ulykke gjorde at han måtte amputere det ene benet ved kneet. Det skriver Western Journal.

Til alt hell leget skaden hurtig, og det gikk ikke lenge før det ble arbeidet med å lage en protese slik at den aktive toåringen igjen skulle kunne løpe rundt som før.


Så, en dag i desember i fjor, fikk familien innkallelse til den lokale klinikken for å prøve ut KJs nye protese. Han skulle endelig få lov å gå oppreist igjen.

Den rørende videoen

KJ og moren Chelsea Dyer dro av sted, men da de kom frem ventet en overraskelse på dem. For ingen ringere enn den paralympiske mesteren Blake Leeper var også på klinikken denne dagen for å prøve ut nye proteser, og da han hørte om lille KJ og hans historie, ville han gjerne hjelpe ham i gang. Med muntre ord og sitt vinnende vesen gjorde olympiamesteren alt han kunne for å motivere KJ, og ikke lenge etterpå gikk KJ frem og tilbake i korridoren. Med sin nye protese.

Du kan selv se en video av hendelsen nedenfor, og det er da ikke mulig å ikke bli berørt av når man ser den lykkelige gutten ta sine første skritt igjen etter ulykken.

Paralympic medalist cheers on little boy taking first steps with prosthetic leg

HEARTWARMING ❤️ Blake Leeper, Paralympic medalist and double amputee, cheered for a little boy learning to use his prosthetic leg for the first time. STORY: http://bit.ly/3pnYZlt

Posted by FOX 10 Phoenix on Saturday, December 26, 2020

LES OGSÅ: Den lille gutten var tilnærmet blind – se hva som skjer når han får briller

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter