Hjem Familie Toåring nekter å bli med faren sin inn. Nå hylles han for sin geniale løsning

Toåring nekter å bli med faren sin inn. Nå hylles han for sin geniale løsning

Er det noe småbarnsforeldre er godt kjent med, så er det den såkalte «ulvetimen». Som oftest er dette tiden rett etter de håpefulle små har tilbragt en lang og slitsom dag i barnehagen, men før de rekker å komme hjem og få seg noe mat, slik at de får restituert seg og kommet litt til hektene igjen før leggetid.

De små kan selvfølgelig ikke gjøre noe for at de er både sultne og slitne, og ofte blir oppførselen der etter. Sure og vrange unger kan drive selv den mest tålmodige til vanvidd, spesielt hvis de da heller ikke vil det foreldrene vil, og rett og slett slenger seg på bakken i ren vrangskap.

Nettopp dette skjedde for faren i videoen nedenfor, men han lot seg ikke vippe av pinnen selv om datteren la seg ned på bakken og konsekvent nektet å rikke seg en meter. Og hun ville i hvert fall ikke bli med inn i huset for egen maskin. Nei, hun la seg pladask ned – og der hadde hun tenkt seg å bli liggende.

Faren visste derimot råd for problemet, og til alt hell overvar moren opptrinnet innenfra – og ikke nok med det, hun foreviget det hele på film. Til stor glede for både seg selv og alle oss andre som nå kan ta del i det hysteriske øyeblikket.

LES OGSÅ: Legen forteller at babyen deres vil dø – foreldrene hylles for sin sjenerøse avgjørelse

Vi vil ikke avsløre for mye, men oppfordrer deg til å se videoen nedenfor – dette er virkelig gull!

Se videoen nedenfor og del den gjerne med vennene dine hvis den fikk deg til å smile også!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com