Et nabolag i Ohio, USA, feiret ekstra tidlig jul i 2018. Bakgrunnen er at to år gamle Brody skal få oppleve julen før han dør. Den kreftsyke gutten har nemlig bare rundt en måned igjen å leve.

Brody Allen lider av en sjelden form for kreft som familien oppdaget da de tok ham til sykehuset tidligere i år fordi han hadde begynt å bli svimmel.

Legene fant fire svulster i hjernen og en på ryggen.

Daily Mail skriver at familien fikk den enormt tunge beskjeden i august. Brody hadde da bare rundt to måneder igjen å leve.

Familien som må leve med usikkerheten om akkurat når de vil miste sin lille gutt, har bestemt seg for å skape så mye glede som mulig for Brody i hans siste tid.

Det inkluderer å feire jul, noe Brody har gledet seg stort til.

Full støtte i nabolaget

Familien ble naturlig nok rørt til tårer da de fikk vite at hele nabolaget deres stilte seg bak ønsket og valgte å pynte til jul allerede nå i september.

Nabolaget i Cincinnati ser nå ut som en skikkelig julegate.

Dette er familiens hus: 

Andre i nabolaget har også dekorert husene sine for jul.

Og det strømmer inn med julekort til den lille gutten. 

Pappaen til Brody har ikke vært på jobb siden sønnens hans fikk kreftdiagnosen. Han bruker istedenfor hver dag til å gjøre Brody så lykkelig som mulig.

Storesøsteren til Brody forteller at lillebroren ikke har noen anelse om hvor syk han er. Foreldrene hans ønsker at det skal fortsette slik den tiden han har igjen.

«Han vil bare ha det gøy og nyte hvert minutt,» skrev Todd i et innlegg på Facebook tidligere denne måneden.

«Han er glad. Han nyter livet. Slik skal vi tilbringe dagene våre. Jeg jobber hver dag for å gjøre ham lykkelig,» fortalte han senere til den lokale avisen WCPO.

Brodys far, Todd, arbeider som lastebilsjåfør men har ikke jobbet siden hans lille gutt ble diagnostisert.

Vi synes det er rørende å se hvordan et helt nabolag stiller opp for familien og ikke minst denne lille gutten. 

Vi håper Brody får en uforglemmelig julefeiring før han forlater denne verden.