mandag, november 23, 2020

Toåringen spiser popcorn til lørdagsfilmen. To dager senere holder han på å dø

Mest lest nå

Familien fra Colorado i USA satt og spiste popcorn til lørdagsfilmen da yngstemann plutselig gjorde tegn til at han ikke fikk puste. Etter kort tid, gispet han etter luft, og pustet normalt igjen. Alle trodde faren var over. Men to dager senere måtte lille Nash gjennom to livreddende operasjoner.

«Nash hadde en liten kvelningsepisode, men var bra igjen med en gang etterpå. Vi så ikke noe komme ut, så vi antok at han svelget det. Han virket helt fin og vi fortsatte å se film. Det eneste vi la merke til, var at han hostet en del etter episoden», skriver Nicole Johnson Goddard på Facebook, ifølge Fox News.

Dagen etter virket Nash helt fin, bortsett fra at han hostet en del. Men hun tenkte at sønnen bare var forkjølet.


Ble varm og klengete

Mandagen etter hendelsen, la Nicoles merke til at Nash var varm og klengete. Han hadde feber. Nicole ga ham febernedsettende, og puttet han til sengs.

Men hosten ble verre og den lille gutten begynte å slite med pusten. Nicole ble bekymret og ringte legen. De fikk beskjed om å komme med en gang. Det ble tatt røntgen av Nashs lunger, og legen besluttet at de skulle utføre en bronkoskopi, en undersøkelse der man fører et kamera ned i lungene.

Hadde pustet inn popcorn

Det viste seg at lille Nash hadde pustet inn seks biter med popcorn. Popcorn-bitene hadde ført til en kraftig betennelse i den ene lungen. Legene måtte operere. Men de fikk ikke ut alt. To dager senere, måtte Nash gjennom en ny operasjon. Heldigvis var denne operasjonen vellykket, og legene fikk ut alt popcornet Nash hadde pustet inn.

Nå ønsker Nicole å advare andre foreldre mot å gi popcorn til barn under fem år. Hun oppfordrer også foreldre til å lytte til magefølelsen hvis de mistenker at noe er galt med barna deres. Hadde ikke hun gjort det selv, kunne denne historien ha endt på en helt annen måte.

LES OGSÅ: Hun mistet sønnen i tragisk ulykke. Nå advarer moren alle som har med små barn å gjøre

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter