Hjem Humor Tobarnsfaren gjenskaper barnetegningene digitalt – se de hysteriske bildene

Tobarnsfaren gjenskaper barnetegningene digitalt – se de hysteriske bildene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En tobarnsfar gjenskaper barnetegningene som fotografier. Resultatene skaper smil og latter på Instagram. 

Instagram-kontoen @thingsihavedrawn (ting jeg har tegnet) har nesten en million følgere, som ler seg skakke når småbarnsfaren Tom gjenskaper tegningene de to barna hans, Aistair og Dom, har tegnet. 

Mens de to barna tegner med tusj på papir, sitter pappa Tom på photoshop og lager bilder av tegningene. Resultatet er mildt sagt morsomt!

Barn elsker fly. Men om du så dette stå og vente på deg ved gaten på Gardermoen – hadde du fullført boardingen? 

Det rosa flyet er ifølge teksten til instagram-innlegget tegnet av en ung dame som heter Amy. Hun gledet seg til å ta fly for å reise til Disneyland.

Mange av barnetegningene Tom har gjenskapt som digitale bilder, er av dyr. Dette er antagelig en delfin: 

Sjarmerende nok har delfinen fått en ekstra munn. For er det ikke ganske typisk at barnetegningene gjerne gjør dyrene litt mer lik oss selv? Som for eksempel denne duen som har fått et par ekstra bein? 

Fugler er en gjenganger på kontoen til Tom. Pingvin-ungen som møter mamma-pingvinen har imidlertid satt fyr på kommentarfeltet: 

Mange mener det er Tom som har tabbet seg ut her – og den lille pingvinen bare hadde en annen farge på magen sin. 

– Jeg har en heftig krangel med fruen om ditt første bilde av pingvinen. En av oss tror du virkelig ikke skjønte at pingvinen hadde en mage, mens den andre tror du skjønte at pingvinen hadde en mage, men at du også la merke til at det så ut som om pingvinen hadde morsomme ben – og tegnet den på den måten, sier en mann i kommentarfeltet. 

Åtte år gamle Seb har bidratt med en vakker tukan: 

Mens seks år gamle Florence har tegnet en gaupe: 

En annen dyretegning på kontoen er skapt etter en tur Tom og barna gikk ned til elva… Her har de tydeligvis møtt på en and: 

… om de så fisk der også sier de ingen ting om. Men den så neppe helt ut som denne: 

Tom og barna opplever stadig vekk ting sammen – som barna, og deretter Tom, gjenskaper. 

Under et gårdsbesøk møtte de på en geit: 

Av tegningene Tom har gjenskapt med digitale verktøy, er det tydelig at barna er fascinert av dyr. Barna har faktisk laget så mange dyretegninger at de har gitt ut boka “Things I have drawn at the Zoo” (ting jeg har tegnet i dyrehagen).  Og man skal ikke ha snakket spesielt mye med smårollinger for å skjønne at apekatter er en absolutt klassiker blant de yngre. Her er en orangutan fra boka: 

Etterhvert som Instagram-kontoen har tatt av, har folk begynt å sende barnetegninger til Tom. Denne tegningen er tegnet av to år gamle Babak.

Og se på påskekyllingen hans! Den har bein, et ansikt og tynne fjær over alt. 

En av de helt uslåelige klassiterne på Things I have drawn er denne kua… Tegningen er spesielt detalrik. Og møter man en slik en på sin vei, så er det lett å begripe at folk kan rammes av litt kuskrekk.

For å gjøre det helt klart ar dette er en rev har fire år gamle Pasha skrevet tydelig under at det er nettopp det hun har tegnet. Når du ser den gjenskapte fotoversjonen av tegningen, så ser vel du også tydelig at det er en rev? 

Og selvfølgelig: Barn tegner jo også gjerne folk som er rundt dem. Her er en tegning av Toms venn, Toby – sett med barneøyne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com