søndag, april 18, 2021

Tøffe uker på Buckingham Palace

Mest lest nå

Dronning Elizabeth har hatt en tøff start på året, med en permanent «Megxit», Harry og Meghans varslede intervju med Oprah Winfrey og nå også prins Philip på sykehus

Gjennom 2020 har verden storøyd fulgt med på at prins Harry og hertuginne Meghan midlertidig hadde trukket seg tilbake fra kongelige plikter. Sjokkbeskjeden kom for vel et år siden. Forrige uke ble det klart at de to trekker seg fra kongelige plikter permanent.

– Mens vi alle er lei oss for denne beslutningen, vil hertugen og hertuginnen forbli kjære familiemedlemmer, sto det i uttalelsen som kom fra Buckingham Palace da det ble kjent at «Megxit» ble permanent.


Ifølge US Weekly skal dronning Elizabeth (94) ha tatt beskjeden om at barnebarnet ikke returnerer til sine kongelige plikter svært tungt.

– Det har vært noen tøffe uker for dronningen, det skal være sikkert, har en kilde ifølge Se & Hør fortalt magasinet.

– Situasjonen med Harry og Meghan har vært utfordrende, og i tillegg til dette er hun fortvilet over hennes elskede ektemanns helsetilstand, har kilden uttalt.

Prins Philip, hertugen av Edinburgh, har vært innlagt på King Edward VII Hospital i London siden tirsdag forrige uke.

Dronning Elizabeths ektemann, som fyller 100 år i juni, behandles for en infeksjon han har pådratt seg.

TV-kanalen CBS har varslet at intervjuet med Harry og Meghan sendes den 7. mars.

Likevel ser det ut til at det varslede intervjuet med Oprah Winfrey som skal sendes i mars vil gå av stabelen som planlagt.

Talkshowdronningen har bygget opp karrieren på å få eksklusive avsløringer. Og det er ventet at det vil komme overskrifter denne gangen også. Ifølge forhåndsomtaler av intervjuet som blir det første de gir etter at de i fjor varslet at de ville tre tilbake fra kongelige plikter, er planen at hertugparet skal snakke om alt fra det å bli kongelig, til morskap og ekteskap.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter