søndag, mai 9, 2021

Tok en «Fleksnes» midt i rushen – nektet å rygge

Mest lest nå

Mannen hadde fått nok av bussjåfører som ikke overholdt vikeplikten, og nektet å flytte seg for en buss. 

Det er Haugesunds Avis som ifølge Romerikes Blad forteller om den spesielle hendelsen i ettermiddagstrafikken i Haugesund som kan minne ikke så rent lite om Rolv Wesenlunds og Henki Kolstads populære sketsj om rygging.

Faksimile: YouTube

Mens køene i ettermiddagstrafikken vokste seg større og større var operasjonsleder Jostein Reiestad i Sør-Vest politidistrikt ute med følgende melding:


– Det er en bil som har sperret for en buss, og det ser ut til at det har vært en konflikt. Statens vegvesen har vært inne og ordnet opp, og det var ikke behov for politiets bistand.

Haugesunds Avis klarte ifølge RB å spore opp bilføreren som kunne fortelle at han ved flere anledninger har kommet kjørende på denne strekningen, og opplevd at bussene som kommer ut fra bussholdeplassen ikke overholder vikeplikten.

Til slutt fikk han nok. 

– Jeg kom kjørende sørfra. Da kjørte denne bussen ut, og sperret mitt kjørefelt, mens han ventet på fri bane i neste felt. Da var begeret fullt for min del. Han skulle ha meg til å rygge på en forkjørsvei. Det var ikke aktuelt. Ikke tale om, sier han bestemt til Haugesunds Avis ifølge RB. 

Etter hvert kom en representant fra Statens vegvesen til stedet.

– Han forlangte at jeg skulle rygge. Ikke tale om, sa jeg. Ikke aktuelt. Da pratet han med bussjåføren, som sa at det var vanskelig for ham å rygge. Men han rygget til slutt, forteller mannen.

Nedenfor kan du gjenoppleve den hysteriske trafikkepisoden med Fleksnes fra 1974.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter