onsdag, mai 19, 2021

Tok filler i leppene – hovnet opp så kraftig at hun holdt på å bli kvalt

Mest lest nå

Christina Burton (29) hadde bestemt seg for å fylle på leppene med filler. Det skulle hun ikke ha gjort. Leppene hovnet opp så kraftig at hun måtte rett til sykehuset for behandling.

Christina fra Wythenshawe i Manchester, valgte en variant der en terapeut kom hjem til henne for å sette filleren. Dette var en relativt rimelig behandling, som kostet kun 75£ som tilsvarer rundt 830 kroner. Det skriver Daily Mail.

Tobarnsmoren hadde tatt filler i leppene før, så dette var ikke noe nytt for henne. Likevel har hun aldri opplevd liknende.


Foto: Privat

Merket med en gang at noe var galt

Christina sier hun merket med en gang at noe var galt. Hun fikk en bedøvelsekrem på leppene, og Christina tror det var denne hun reagerte på.

«Men en gang de tok på kremen, kjente jeg at noe ikke var som det skulle. Leppene mine begynte å prikke og det føltes som om de svulmet opp med en gang», sier Christina.

Men terapeuten beroliget henne med at bedøvelsekremen gjør leppene numne, og at det derfor føles som om de sveller opp. Terapeuten injiserte deretter 1ml filler i leppene.

Etter behandlingen, dro terapeuten, og Christinas symptomer ble mye verre.

Foto: Privat

Klarte ikke å puste

«Jeg så meg i speilet og så hvor hovne leppene var blitt. Halsen min var også nummen og jeg begynte å få problemer med å svelge», sier Christina.

Hun tok antihistaminer og smertestillende, men det hjalp ingen ting. Leppene bare fortsatte å svelle opp, helt ute av kontroll.

Da Christina fikk problemer med å puste, ringte hun til ambulanse. Etter 45 intensive minutter der ambulansepersonalet prøvde å stoppe hevelsen, ble Christina kjørt rett til sykehuset, der behandlingen fortsatte.

«Jeg er veldig glad for at jeg ikke gikk og la meg rett etter behandlingen, slik jeg hadde planlagt», sier Christina.

«Da hadde jeg kanskje aldri våknet igjen», sier hun videre.

Foto: Privat

Advarer andre

Nå ønsker Christina å advare andre som ønsker å ta filler.

«Jeg deler historien min i håp om at folk blir oppmerksomme på at det er fare for allergiske reaksjoner», sier hun.

«Til alle som tenker på å ta filler, vil jeg si at de må forsikre seg om at de gjør det hos kvalifiserte folk som har skikkelig trening, og at du vet hvilke produkter de bruker, samt at de har forsikring», sier hun videre.

Og Christina selv kommer ikke til å ta mer filler. Det er hun ferdig med.

LES OGSÅ: Rachel (29) fikk injisert fillers i leppene – nå viser hun verden hvor galt det kan gå

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter