in

Tok grep for å hjelpe venninna: – Det er typisk Eli Kari å være så omsorgsfull og snill

TORPET KJENDIS: Ingeborg Myhre, Eli Kari Gjengedal og Erik Anders Sæter blir å se på «Torpet kjendis» på TV 2 Play fra 10. januar 2023. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2

Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre er gode venninner. Da Eli Kari røk ut av Torpet kjendis, tok hun grep for å hjelpe Ingeborg med å fortsatt holde motivasjonen oppe.

I forrige uke tapte Aurora Gude tvekampen på «Farmen Kjendis» mot Jan Tore Kjær. Og den som taper blir som kjent sendt til «Torpet Kjendis». Her ventet det en ny duell – denne gangen mot Eli Kari Gjengedal.

Og det var tydelig at Aurora ønsket å kjempe seg tilbake til kjendisgården. Hun konkurrerte mot Eli Kari i konkurransen som kalles «kniven». Der holder man hånda rett ut og balanserer en kniv oppå hånden. Førstemann som mister kniven har tapt. Og det ble Eli Kari, selv om hun og venninna Ingeborg Myhre har øvd seg på denne leken tidligere.


– Jeg hadde lovet at jeg skulle gjøre mitt beste, men jeg er veldig svak i hendene. Styrke er ikke min sterkeste side og Aurora er steintrent, og hadde forberedt seg godt til det. Jeg visste at hun kunne ta meg alle dager i uka, sa hun til TV2 i etterkant av duellen.

Eli Kari legger til at selv om det ikke er kjekt å tape, så var det helt greit for henne.

– Aurora var veldig motivert for å bli på Torpet og kjempe seg tilbake til Farmen kjendis. En motivert 30-åring – det skal ikke du kimse av, sier Eli Kari.

Dermed måtte hun forlate Ingeborg. De to venninnene har holdt stand på Torpet helt siden starten av sesongen. Og planen da var at de skulle få Ingeborg så langt i konkurransen som mulig.

Da Ingeborg deltok i «Farmen Kjendis» i 2019 endte hun nemlig opp med å tape tvekampen mot Ida Gran-Jansen i uke 4. I etterkant uttalte hun at hun tapte tvekampen med vilje.

– Jeg har angret veldig på at jeg ga meg den gangen. Nå vil jeg være med og vise at jeg kan klare det. Ambisjonen er helt klart å gå til finalen, sa Ingeborg da hun ble presentert som en av de tre personene som skulle starte sesongen fra Torpet.

Eli Kari er kjent for å være utrolig snill, og det var viktig for henne å hjelpe venninnen så godt hun kunne med å nå målet hennes. De to har hatt mye støtte og glede i hverandre inne på Torpet. Og da Eli Kari røk ut etter tvekampen mot Aurora, ble hun redd dette kunne gå ut over motivasjonen til Ingeborg.

– Jeg visste at idet jeg forsvant, så ville motivasjonen hennes bli lavere. Jeg var så redd for at hun skulle gi seg og det hadde vært dumt fordi hun har angret så fælt på at hun reiste hjem fra Farmen sist gang, sier Eli Kari til TV 2.

Men Eli Kari kom på en måte hun fortsatt kunne hjelpe Ingeborg å holde motivasjonen: Hun ba nemlig en i produksjonen om å hilse Ingeborg fra henne hver dag vedkommende var innom Torpet, og si til henne at hun ikke måtte gi opp.

– Kort fortalt en liten piff: Stå på, dette går bra, jeg heier på deg, avslører Eli Kari til TV 2.

Og Ingeborg sier at dette betød utrolig mye for henne.

– Vi hadde jo snakket om planen vår om at jeg skulle til finalen og hun skulle i kamp for meg, men jeg ble så lei meg da hun røk ut. Solstrålen forsvant og det ble mye tyngre dager, sier Ingeborg til TV 2.

De avslører at beskjeden som personen i produksjonsteamet formidlet var «Du er best, jeg heier vilt på deg».

– Det er typisk Eli Kari å være så omsorgsfull og snill. Det første hun gjorde da hun kom ut av Torpet, var å ringe barna mine, kjæresten min og moren min, for å fortelle at jeg hadde det bra, sier Ingeborg til tv-kanalens nettsider.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sofie Karlstad om ferieflørt med Manchester City-stjerne: – Visste ikke hvem han var

Lill Lindfors

Lill Lindfors om savnet – lengter etter å ringe henne